Penisringar

Penisring, kukring eller pubisring som det även kallas är en populär sexleksak för män. Sätt den på din penis och du får hjälp med att hålla blodet kvar längre. Många använder den även för att få hjälp att hålla tillbaka förhuden under samlag och på så sätt få en skönare stimulans. Det finns även penisringar med vibrator som stimulerar kvinnan under samlaget. Detta är en mycket populär sak bland alla sexleksaker för par!

Köpa penisring?

Att välja penisring kanske inte alla gånger är så lätt! - Varför ska man använda en penisring? - Hur länge ska man ha den på? - Det finns så många olika utseenden, hur ska de sitta på plats?

Penisringar finns i det stora hela i tre olika utförande: Penisring utan vibrator, Penisring med vibrator och penisring som inkluderar pungkulorna.

Penisring utan vibrator

Den vanliga klassiska penisringen utan vibrator är oftast den man börjar med för att tajta till. Den fäster man vid roten av mjuk eller hård penis, man får prova sig fram vad som passar bäst. Man kan använda sig av glidmedel om man tycker att den känns tajt att få på plats. När penisringen är vid penisroten infinner sig ett tryck från penisringen som då gör att blodet stannar i penisen och den känns större och fylligare, och är då därför man inte ska ha den på längre än 20 – 30 min men det är olika från man till man så prova dig fram. Penisringen får dig att känna en kraftigare och mer fyllig erektion, och vissa kan uppleva att man kan hålla ut längre ihop med sin partner.

Penisring med vibrator

Penisring med vibrator sätts på samma sätt vid roten, som den klassiska utan vibrator. När ringen sitter på plats kan man trycka igång vibratorn på ringen. Fördelen med denna vibrerande penisring är att den ger en stimulans för mannen samtidigt som den får skön kontakt med kvinnans klitoris när du tränger in. Samma sak här så kan man ha på glidmedel för behagligare påföring.

Penisring som inkluderar pungkulorna

Penisring för penis och där pungkulorna inkluderas i stimulans. Den sätts bäst på plats när penisen är mjuk för att lättare få den rätt runt pungen, använd med fördel glidmedel. Är det en vibrerande penisring så blir det en mer härlig upplevelse för mannen när den vibrerar under pungen (perineum), men ger även en skön känsla med ring utan vibrationer.

36 produkter

Sortera nedåtgående
 1. Lit-Up Silikon Penisring
 2. Steel Power Cockring RVS - 45 mm -30%
 3. Steel Power Cockring RVS - 50 mm
 4. Steel Power Cockring Ribbed - 40 mm -30%
 5. Steel Power Cockring Ribbed - 50 mm
 6. Självlysande penisringar - 3 pack
 7. Triple Ball and Cockring
 8. Lust Penisringar Blå 3-pack
 9. Magic Blue Penisring
 10. Penisring Singel Black
 11. P-Point Cock Ring -54%
 12. Lit-Up Silikon Penisring
 13. Lit-Up Silikon Penisring
 14. Steel Power Cockring RVS - 40 mm -30%
 15. Lit-Up Silikon Penisring
 16. PlayCandi Swirly Pop Black
 17. PlayCandi Blow Pop Black
 18. PlayCandi Cotton Pop Black
 19. Union 7 Speed
 20. Black Velvets Cock Ring
 21. Trinal Fantasy Cockrings, Purple -40%
 22. Rebel Silicone Cockring Set
 23. Lingus Max Penisring
 24. Teaser Enhancer Ring
 25. Dual Support Magnum Ring
 26. All Star Enhancer Ring
 27. Ultra Soft Cockring Clear
 28. Power Stretchy Rings Black -34%
 29. Magnetic Jelly Cockring
 30. Stay Hard Cockrings Black 3-pack
 31. Stay Hard Cockrings Blue 3-pack
 32. Stay Hard Donut Cockrings 3-pack
 33. Black Silicone Ring
 34. Cock Ring Steel - Small -43%
 35. Bad Kitty Penissleeve
 36. Lingus Black Cockring

36 produkter

Sortera nedåtgående
Mer