• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Massagestavar och Dildos

Dildo den perfekta sexleksaken

Dildos och stavar är den perfekta sexleksaken för dig som vill få samma njutning som vid samlag fast på egen hand. Eftersom alla är olika erbjuder vi ett varierat utbud av dildos och stavar. Här kan du välja bland olika former och material för att hitta något som passar just dig. I sortimentet kan du hitta en dildo eller stav som är väldigt verklighetstrogen och som kan ge dig en spännande och njutbar upplevelse. Andra varianter har ett mer minimalistiskt och enkelt utseende. Med hjälp av en dildo kan du ta dina orgasmer till nya höjder.

Något för alla

Beroende på vad du föredrar kan du hitta både enkla dildos och stavar med vibration. Här finns även mer avancerade produkter som exempelvis rabbitstavar, G-punktsstavar och mycket mer. En dildo kan ha en tillhörande vibrator som ger dig maximal njutning. Du kan även välja något mer verklighetstroget utan vibrator om du föredrar det.

Dildo med skönt material och spännande funktioner

Alla gillar olika och det är just därför vi har samlat ett varierat utbud av dildos och stavar. Här finns dildo som ser ut som en riktig penis med pung men här finns även andra varianter. Våra dildos och stavar är tillverkade i sammetslent silikon som känns skonsamt mot dina intimaste delar. Du kan välja bland olika färger och designer. Här kan du även hitta en dildo eller stav som är helt vattentät – perfekt för spännande och intima äventyr i duschen eller i badet. Med allt från milda och mjuka vibrationer till starkare vibrering, kan du garanterat hitta en dildo eller stav som känns perfekt för just din kropp.

Köp Dildo Online - Högkvalitativa sexleksaker för alla behov

Välkommen till vår onlinebutik där du kan utforska ett brett utbud av högkvalitativa dildos och sexleksaker. Oavsett vilka behov och önskemål du har, är vi här för att erbjuda en diskret och smidig shoppingupplevelse. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa kvalitet och njutning i varje användning. Ge dig själv och din partner den erotiska glädje ni förtjänar med vårt sortiment av dildos.

Dildos av hög kvalitet till bra pris på Intima.se

Vi på Intima tror på att erbjuda högkvalitativa sexleksaker till överkomliga priser. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får valuta för dina pengar. Vi strävar efter att erbjuda de bästa produkterna till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden.

Diskret leverans - Tryggt och anonymt

Vi förstår att diskretion är avgörande när du handlar sexleksaker. Därför erbjuder vi en trygg och anonym köpupplevelse. Din integritet är vår prioritet, och vi säkerställer att dina beställningar levereras diskret utan några uppgifter om produkternas innehåll. Så kan du känna dig helt trygg när du handlar hos oss.

Brett sortiment av dildos - Njut av mångsidighet i sängkammaren

Vår onlinebutik är din port till en värld av erotiska möjligheter. I vårt sortiment hittar du dildos i olika former, färger och texturer. Detta ger dig chansen att utforska och hitta den dildo som kittlar dina fantasier mest. Vi vill att du ska kunna njuta av mångsidig intimitet och hitta de leksaker som bäst matchar dina behov och önskningar.

Dildos i olika storlekar och material - Perfekt passform för alla

Vi förstår att varje person är unik, och det är därför vi erbjuder dildos i olika storlekar och material. Oavsett om du föredrar små eller stora, fasta eller flexibla dildos, har vi något som passar just dig. Välj bland ett brett sortiment av dildos i silikon eller PVC. Du kan vara säker på att hitta den perfekta passformen som kommer att ta din njutning till nya höjder.

Realistiska dildos - För en naturtrogen upplevelse

En realistisk dildo är skapad med precision för att efterlikna en äkta penis. Med detaljer som ådror och ollon ger de en naturtrogen känsla som tar din njutning till en ny nivå. Om du vill uppleva en intim och realistisk upplevelse är dessa dildos det perfekta valet för dig.

Dildos för par

För par som vill utforska och förnya sitt sexliv erbjuder vi ett brett utbud av dildos som är perfekta för delade äventyr. Upptäck nya höjder av intimitet och njutning tillsammans med din partner. Våra dildos för par är utformade för att öka er nära kontakt och öppna upp för nya sexuella möjligheter.

Se fler sexleksaker för par

Strap-on-dildos för spännande lekar

Om du vill utforska en ny dimension av njutning tillsammans med din partner är strap-on-dildos ett fantastiskt val. Dessa leksaker låter dig ta på dig en dildo för att ge din partner extra stimulans och njutning. Utforska vårt sortiment av strap-on-dildos och ta ditt sexliv till en spännande ny nivå av intimitet.

G-punktsdildos för intensiv njutning

För intensiv njutning och upptäckande av ditt inre lustcentrum är G-punktsdildos ett utmärkt val. Dessa dildos är särskilt utformade för att stimulera G-punkten och ge dig djupare och mer tillfredsställande orgasmer. Lär dig mer om hur du hittar och stimulerar din G-punkt med vårt urval av G-punktsdildos.

Analdildos för anala äventyr

Våra analdildos är utformade med säkerhet och komfort i åtanke, och de är perfekta för att utforska denna intima och spännande form av njutning.

Vibrerande dildos för extra stimulans

Om du letar efter extra stimulans i sängkammaren har vi ett utmärkt urval av vibrerande dildos. Dessa leksaker är utrustade med mer eller mindre kraftfulla vibrationer som kan öka din njutning exponentiellt. Utforska våra bästsäljare inom vibrerande dildos och upptäck en ny värld av erotisk njutning.

Färgglada dildos - Hitta din favoritnyans

För den som vill sätta lite färg på sitt sexliv erbjuder vi ett urval av färgglada dildos i olika nyanser och mönster. Välj din favoritfärg och njut av lekfullhet och erotik i sängkammaren. Dessa leksaker är perfekta för att utforska din kreativa sida och lägga till lite extra glädje i ditt sexliv.

Rengöring av dildos

För att säkerställa hygien och förlänga livslängden på din dildo är det viktigt att rengöra den noggrant efter varje användning. Rengöring är en enkel men viktig del av att upprätthålla din sexleksak.

 1. Börja med att skölja av den under varmt rinnande vatten. Kom ihåg att undvika kokande vatten, särskilt om din dildo är gjord av material som silikon eftersom detta kan skada den.
 2. Använd en mild antibakteriell tvål på din dildo. Undvik tvål med starka kemikalier eller parfymer, eftersom dessa ämnen kan irritera din känsliga hud vid nästa användning. Noggrannhet är viktigt här. Använd dina händer eller en ren, mjuk borste för att rengöra alla ytor av din dildo, inklusive eventuella ådror, texturer och skrymslen där kroppsvätskor kan ha fastnat.
 3. Skölj din dildo noggrant under varmt rinnande vatten för att avlägsna alla tvålrester. Det är viktigt att du inte lämnar någon tvål kvar, eftersom det kan orsaka obehag om det kommer i kontakt med ditt intima område vid nästa användning.
 4. När du har rengjort din dildo ordentligt, använd en ren handduk eller pappershanddukar för att torka av den. Se till att den är helt torr innan du förvarar den. Fukt kan leda till mögel eller bakterietillväxt om din dildo inte är helt torr när du förvarar den.
 5. Placera din dildo på en ren och torr plats där den inte kommer i kontakt med andra sexleksaker eller föremål. Det är också en bra idé att förvara den i en tygpåse eller en speciell förvaringsväska om du har en sådan.

Köp din första dildo - En guide för nybörjare

Om du är nybörjare när det gäller dildos, har vi produkter som är perfekta för dig. Våra nybörjarvänliga dildos är utformade med hänsyn till enkel användning och komfort. I vår guide för nybörjare kan du lära dig mer om hur du väljer rätt dildo och hur du använder den på bästa sätt för att få en njutningsfull upplevelse.

Hur väljer man rätt dildo?

För att välja rätt dildo är det viktigt att du överväger storleken noggrant. Vår dildo-storleksguide är här för att hjälpa dig göra det bästa valet. Oavsett om du föredrar något mindre och diskret eller något större och mer fyllande, kommer vår guide att ge dig användbara råd för att hitta den perfekta storleken för att maximera din njutning.

Vår dildo-guide

När du väljer dildo är det viktigt att tänka på din personliga komfort och dina preferenser. Här är några faktorer som kan vara bra att ha i åtanke när du väljer:

 1. Erfarenhetsnivå: Om du är nybörjare kan det vara bäst att börja med en mindre dildo och gradvis arbeta dig upp till större storlekar när du blir mer bekväm. Erfarna användare kan dock njuta av större dildos om det är vad de föredrar.
 2. Syfte: Vad är syftet med din dildo? Vill du använda den för vaginal eller anal stimulans? För anal användning är det särskilt viktigt att välja en lämplig storlek och använda mycket glidmedel.
 3. Personlig preferens: Alla är olika, och vad som känns bra för en person kan vara olika för någon annan. Fundera över vad du tycker om och vad som får dig att känna dig mest tillfredsställd.
 4. Material: Materialen som dildos är gjorda av kan påverka känslan. Silikon och PVC-dildos är vanliga val och är oftast ganska flexibla och nybörjarvänliga, medan glasdildos är av den fastare sorten.
 5. Textur och form: Dildos kommer i olika former och med olika texturer. Tänk på om du föredrar en rak, slät form eller en böjd, kurvig design. Texturer som ådror eller knottror kan också påverka känslan.
 6. Använd glidmedel: Oavsett storlek är det viktigt att använda tillräckligt med glidmedel för att minska friktionen och göra användningen av din dildo mer bekväm. Använd alltid ett vattenbaserat glidmedel med silikondildos för att undvika skador på materialet.
 7. Säkerhet: För anal användning är det speciellt viktigt att vara försiktig och använda rätt storlek för att undvika skador. Använd alltid en dildo med en bred bas eller sugpropp för att förhindra att den försvinner in i ändtarmen.
 8. Prova dig fram: Om du är osäker på vilken storlek som passar dig bäst, kan du börja med mindre och gradvis arbeta dig uppåt tills du hittar den storlek som ger dig mest njutning.

Det är viktigt att komma ihåg att valet av dildo är helt personligt, och det finns ingen "rätt" eller "fel" storlek eller form. Lyssna på din kropp, var försiktig och njut av processen att utforska dina preferenser och upptäcka vad som ger dig mest tillfredsställelse.

Bästa sättet att använda en dildo - Tips och tricks för maximal njutning

Att använda en dildo kan vara en fantastisk upplevelse, och vi delar gärna med oss av tips och tricks för att du ska få ut det mesta av din sexleksak.

Förberedelser och hygien

Innan du börjar, se till att du har rena händer och att din dildo är ren. Tvätta din dildo noggrant med varmt vatten och mild tvål före varje användning. Du kan också använda rengöringsmedel som specifikt är till för sexleksaker.

Om du planerar att använda din dildo för anal stimulans, överväg att använda en kondom för enklare rengöring och extra hygien.

Använd glidmedel

Applicera generöst med vattenbaserat glidmedel på din dildo och runt det område där du planerar att använda den. Glidmedel hjälper till att minska friktionen och göra upplevelsen mer bekväm.

Utforska försiktigt

När du har glidit in din dildo, börja med långsamma, mjuka rörelser för att vänja dig vid känslan. Ta dig tid att utforska och hitta den mest bekväma vinkeln och takten. Prova olika tekniker och rörelser för att se vad som ger dig mest njutning. Du kan prova att rotera, trycka, dra tillbaka och trycka framåt igen. Beroende på din dildo och dess form, kan du använda den för att stimulera olika erogena zoner som G-punkten (för kvinnor), prostatakörteln (för män), eller andra känsliga områden.

Kommunicera med din partner (om relevant)

Om du använder din dildo med en partner, var öppen för kommunikation. Fråga hur det känns för dem och berätta vad du tycker om. Öppenhet och ärlighet är alltid bäst i intima situationer.

Rengöring efter användning

Efter användning, rengör din dildo noggrant enligt tidigare instruktioner. Se till att den är helt torr innan du förvarar den på en ren och torr plats.

Det viktigaste är att vara försiktig, uppmärksam på din egen komfort och njutning, och kommunicera om du använder din dildo med en partner. Kom också ihåg att varje person är unik, så det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Utforska din egen kropp och upptäck vad som ger dig mest tillfredsställelse.

Läs mer
Populära produkter i kategorin
178 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information