• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Sexleksaker för par

Våra bästa tips på sexleksaker för par

Ett het tips på en sexleksak för par är populära We-Vibe. We-Vibe är nästan originalet kan man säga bland sexleksaker för par. De var först ut att skapa den C-formade vibratorn som man har under samlag. Där en del vibrerar inuti vaginan mot g-punkten samtidigt som den yttre delen av leksaken vibrerar mot klitoris. Bärs denna under samlag så kommer även mannen känna vibrationerna och samtidigt pressa upp leksaken mot kvinnas g-punkt.

Spännande förspel med sexleksaker för par

Erotiska spel och tärningar är perfekta för att inleda den sensuella stunden för både par som nyligen träffats och par som hängt ihop länge. Utöver att de är både spännande och roliga så kan dessa spel/tärningar hjälpa till att bryta isen och öppna upp konversationen om önskningar och fantasier.

Därför borde du använda sexleksaker med din partner

Att använda sexleksaker med din partner kan berika och förbättra er sexuella upplevelse på många sätt. Här är några anledningar till att du kanske vill överväga att använda sexleksaker tillsammans:

Ökad njutning: Att använda sexleksaker som en par-aktivitet kan tillföra en extra dimension av njutning till er intima stund. De kan stimulera olika områden av kroppen och erbjuda variation som kan intensifiera orgasmer och generell upphetsning.

Utforska varandras fantasier och önskningar: Sexleksaker kan vara ett sätt att utforska och förverkliga intima fantasier eller önskningar som du och din partner kanske har. De kan hjälpa er att pröva nya saker och ta er relation till en spännande nivå.

Öppnar upp för kommunikation: Användning av sexleksaker kan leda till öppnare och ärligare kommunikation om era sexuella preferenser, gränser och fantasier. Det kan stärka er relation och skapa en ökad känsla av förtroende och intimitet.

Minskar prestationsångest: Att använda sexleksaker för par kan hjälpa till att minska prestationsångest och stress i sängen. De tar bort vissa prestationstryck och kan låta er fokusera mer på att ge och ta emot njutning.

Lärande och självupptäckt: Genom att använda sexleksaker tillsammans kan ni lära er mer om era egna kroppar och vad som ger er glädje. Det kan öka medvetenheten om vad ni tycker om och hur ni kan tillfredsställa varandra på bästa sätt.

Krydda upp rutinen: Efter en tid kan intima rutiner bli lite enformiga vilket ofta leder till att gnistan slocknar lite. Sexleksaker för par kan väcka nytt liv i ert förhållande och hjälpa er att bryta mönster samt uppmuntra till mer lekfullhet och spontanitet.

Intimitet och närhet: Användning av sexleksaker tillsammans i en relation kan stärka er intimitet och närhet. Att dela dessa upplevelser kan öka er känsla av samhörighet och kärlek till varandra.

Återuppliva passionen: För par som har varit tillsammans under en längre tid kan sexleksaker vara ett sätt att återuppliva passionen och det intima intresset för varandra.

Det är dock viktigt att komma ihåg att användningen av sexleksaker alltid ska vara frivillig och ömsesidig. Kommunikation och respekt för varandras gränser är avgörande för en positiv och givande upplevelse.

Vad är en parvibrator

En parvibrator ett utmärkt exempel på populära sexleksaker för par. Dessa är spännande och innovativa leksaker som är speciellt designade för att skapa ökad njutning och intimitet för båda parter under intima aktiviteter. Dess unika utformning och funktion gör det möjligt för både den kvinnliga och manliga partnern att uppleva intensiva och förlängda stunder av glädje och sensationer. Denna typ av sexleksak har blivit en favorit bland par som söker att förnya och fördjupa sin sexuella upplevelse.

Sexleksaker för par i långdistansförhållanden

Låt inte avståndet tulla på njutningen och känslan av närhet! Det finns många varianter av app-styrda sexleksaker för par, och här listar vi några av våra favoriter:

  • Adrian Lastic Inspiration
  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator
  • Erica från Svakom

Adrian Lastic Inspiration - Här får du ett härligt paket med både lufttrycksvibrator och ett vibrerande ägg. De kan användas tillsammans eller var för sig, och i appen kan man styra leksaken på lång distans men även utforska andra funktioner som t.ex synka vibrationerna till musik om man känner att rytmen faller på.

Satisfyer Little Secret Panty Vibrator - En nätt och smidig trosvibrator för diskret användning överallt. Fästs enkelt med en magnet i trosan för att sitta på plats och leverera vibrationer precis där du vill ha dem. Anslut leksaken till bärarens mobil via bluetooth och bjud sen in partnern via appen och låt hen styra den från jobbet, en annan stad eller ett helt annat land.

Erica från Svakom är även en ny spännande appstyrd sexleksak för henne. Hon bär den och synkar den med sin mobiltelefon, för att sedan bjuda in sin partner att styra vibrationerna via dennes telefon. Snygg rosa färg, tillverkad i silikon och har riktigt starka vibrationer dessutom.

Hygientips när du använder sexleksaker för par

Att upprätthålla god hygien när du använder sexleksaker för par är avgörande för att säkerställa både din och din partners hälsa och välbefinnande. Här är några viktiga hygientips att följa:

Rengöring av sexleksaker för par

Rengöring före och efter användning: Tvätta sexleksakerna noggrant både före och efter användning. Använd en mild, antibakteriell tvål och varmt vatten för att rengöra leksakerna. Se till att komma åt alla ytor, spår och skarvar.

Materialspecifik rengöring: Var noga med att följa tillverkarens rekommendationer för rengöring och underhåll av sexleksakerna, särskilt om de är gjorda av olika material. Vissa material kan vara känsliga för vissa rengöringsmetoder eller kemikalier.

Rengöring av delbara leksaker: Om leksaken innehåller delbara delar, se till att ta isär dem före rengöring för att komma åt alla ytor och skarvar. Var noga med att rengöra varje del separat.

Fler tips

Använd inte skadade leksaker: Kolla noga igenom sexleksakerna före användning för eventuella sprickor, nötningar eller skador. Använd aldrig en skadad leksak, eftersom detta kan öka risken för skador eller infektioner.

Använd kondom med delbara sexleksaker: Om leksaken är delbar (till exempel en dildo med utbytbara huvuden) kan du överväga att använda kondom för att göra rengöringen enklare och minska risken för smittspridning.

Glidmedel och rengöringsmedel: Om du använder glidmedel, se till att de är kompatibla med sexleksakens material. Använd endast vattenbaserade glidmedel om du är osäker. Undvik oljebaserade eller silikonbaserade glidmedel med leksaker, eftersom dessa kan skada vissa material. Använd också rengöringsmedel som är säkra för sexleksaker.

Förvara leksakerna separat: Förvara sexleksakerna separat från varandra för att förhindra att de nöts mot varandra eller blir smutsiga. Många leksaker levereras med medföljande påsar eller förvaringslådor.

Personlig hygien: Tvätta händerna före och efter hantering av sexleksaker för att minska risken för överföring av bakterier eller smuts.

Intim hygien: För kvinnliga partner kan det vara klokt att tömma blåsan före användning av vaginala sexleksaker för att minska risken för urinvägsinfektioner. Efter användning kan det vara bra att torka av det vaginala området noggrant och eventuellt urinera igen för att spola ut eventuella bakterier.

Genom att följa dessa hygientips kan du säkerställa att användningen av sexleksaker för par är både säker och njutbar för dig och din partner.

Läs mer
Populära produkter i kategorin
78 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information