• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Fördröjningsspray och Fördröjningsgel

Upplever du ofta för tidig utlösning och upplever detta som frustrerande för både dig själv och din partner så borde du testa fördröjningsspray. Ett fördröjningsspray kan ha flera fördelar för män som upplever för tidig utlösning. Exempelvis förlänger du akten vilket gör att du och din eventuella partner får mer tid till njutning. Detta kan ha en positiv påverkan på ert förhållande då båda får möjligheten att känna sig helt tillfredsställda och ditt självförtroende behöver inte bli lidande.

I vårt sortiment hittar du flera typer av fördröjningsspray och garanterat något som kan passa för dig och dina behov.

Läs mer
8 Produkter

Förläng uthålligheten med ett fördröjningsspray

Syftet med fördröjningsspray är att temporärt minska känsligheten, vilket kan hjälpa män att hålla längre innan de når klimax. Det kan i sin tur leda till en längre och mer tillfredsställande sexuell upplevelse för både dig och din partner. På så vis ger fördröjningsspray användaren bättre kontroll över upplevelsen genom att förlänga tiden till utlösning. På så vis kan detta skapa en mer balanserad och tillfredsställande aktivitet.

Öka ditt självförtroende

Om du tidigare känt dig stressad eller osäker över din förmåga att hålla länge i sängen så kan användningen av fördröjningsspray vara din räddning. Det kan ge dig en känsla av ökat självförtroende i att kunna tillfredsställa och erbjuda längre njutning för din partner. Fördröjningsspray är även effektivt vid solo lek, då kan du dessutom testa innan och få en känsla för hur det skulle kunna påverka din insats i sängen.

Positiv påverkan på din relation

Genom att förlänga sexakten med fördröjningsspray så kan det hjälpa till att öka intimiteten och kommunikationen mellan sexpartners. Det kan också öppna upp för möjligheten att experimentera med olika sexuella tekniker och positioner.

Alternativ till receptbelagda läkemedel

Fördröjningsspray är en icke-receptbelagd produkt och kan vara ett mer tillgängligt alternativ än receptbelagda läkemedel som används för att behandla för tidig utlösning. För vissa män kan det vara ett bekvämt första steg att utforska möjligheterna att förlänga sin sexuella uthållighet utan att behöva vända sig till receptbelagda medel i första hand.

Individuellt resultat

Kom ihåg att det är viktigt att vara medveten om att alla reagerar olika på fördröjningsspray och att resultatet kan variera från person till person.

Att hitta den rätta metoden eller produkten för dina behov kan kräva lite experimentering och justering. Vi erbjuder produkter från flera välkända märken som är värda att testa om du upplever för tidig utlösning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information