• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Penispumpar

Med en penispump så kan man piffa upp sin penis och göra den någon eller några storlekar större. Penispumpen skapar ett vakuum som pressar ut mer blod i penis som gör att den ökar i storlek något!

Nedan finner du mer information om penispumpar!

Fungerar verkligen en penispump?

Många är skeptiska kring penispumpar och undrar om de verkligen fungerar, och svaret är ja det gör de! Det är en väl beprövad metod för att uppnå och behålla erektion och få hårdare erektion, och är även ett bra naturligt sexhjälpmedel istället för tabletter.

I samband med att använda penispump kan man även använda sig av penisring, så erektionen kan hålla sig genom hela samlaget då blodtillförseln är stoppad, mer information under penisringar. Innan användning av en penispump kan det vara bra att använda sig av glidmedel i mindre mängd, så införandet blir bekvämare.

Vad händer när man använder en penispump?

Det som händer vid användning av penispump är att blodet strömmar till penisen och den blir tillfälligt större och hårdare.

En penispump är cylinderformad med en mjuk ring runt botten, där penis förs in och sedan pressar man pumpen mot kroppen för att sluta tätt. Ringen hjälper till att täta cylindern och samtidigt gör det skönare att använda pumpen. När penisen är på plats i cylindern bildas ett vakuum, som sedan pumpas upp med hjälp av tillhörande pump, då pumpas luften ur cylindern och man känner att penisen dras längre in. Ta det försiktigt i början och pumpa lite i taget. När du fått full erektion och känner att du är nöjd med resultatet är det dags att använda backventilen och släppa på lufttrycket, denna ventil kan se lite annorlunda ut beroende på vilken penispump du använder. När luften kommit in i pumpen är det lättare att dra ur penis ur cylindern. Det är nu du trär på en penisring om du vill behålla ditt stånd en längre stund, väljer du att fortsätta utan penisring kommer erektionen avta snabbare.

Att tänka på när du använder en penispump?

Att tänka på vid användning av penispump för mer långvariga resultat är att det ska pumpas flera gånger i veckan, gärna varje dag för bäst resultat. För bästa resultat ska pumpen användas ca 15-20 minuter om dagen, men ta det försiktigt, det är inte meningen att det ska göra ont.

Vilken penispump är bäst?

Det finns många olika penispumpar och de flesta fungerar ungefär likadant. Men vi på Intima skulle vilja säga att en penispump från Bathmate är den bästa pumpen. Den bygger på en teknik där vatten är inblandat och därför skapar en bättre vakuum och jämnare tryck. Läs mer om Bathmate här....

Läs mer
19 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information