• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Penispumpar

Med en penispump så kan man piffa upp sin penis och göra den någon eller några storlekar större för stunden. Penispumpen skapar ett vakuum som pressar ut mer blod i penis som gör att den ökar i storlek något!

Nedan finner du mer information om penispumpar!

Läs mer
25 Produkter

Fungerar verkligen en penispump?

Många är skeptiska kring penispumpar och undrar om de verkligen fungerar, och svaret är ja det gör de. Men dock så är oftast den storleksökningen bara tillfälligt och går tillbaka till det normala efter en tid. Att använda en penispump är en väl beprövad metod för att uppnå och behålla erektion och få hårdare erektion, och är även ett bra naturligt sexhjälpmedel istället för tabletter.

I samband med att använda penispump kan man även använda sig av penisring, så erektionen kan hålla sig genom hela samlaget då blodtillförseln till penis är delvis stoppad, mer information under penisringar. Innan användning av en penispump kan det vara bra att använda sig av glidmedel i mindre mängd, så införandet blir bekvämare.

Vad händer när man använder en penispump?

Det som händer vid användning av penispump är att blodet strömmar till penisen och den blir tillfälligt större och hårdare.

En penispump är cylinderformad med en mjuk ring runt botten, där penis förs in och sedan pressar man pumpen mot kroppen för att sluta tätt. Ringen hjälper till att täta cylindern och samtidigt gör det skönare att använda pumpen. När penisen är på plats i cylindern bildas ett vakuum, som sedan pumpas upp med hjälp av tillhörande pump, då pumpas luften ur cylindern och man känner att penisen dras längre in. Ta det försiktigt i början och pumpa lite i taget. När du fått full erektion och känner att du är nöjd med resultatet är det dags att använda backventilen och släppa på lufttrycket, denna ventil kan se lite annorlunda ut beroende på vilken penispump du använder. När luften kommit in i pumpen är det lättare att dra ur penis ur cylindern. Det är nu du trär på en penisring om du vill behålla ditt stånd en längre stund, väljer du att fortsätta utan penisring kommer erektionen avta snabbare. För att penisringen skall göra mer nytta så kan man sätta den runt hela paketet, alltså runt både penis och pung. Detta gör att erektionen hålls bättre än att sätta penisringen runt roten på penis.

Att tänka på när du använder en penispump?

Att tänka på vid användning av penispump för mer långvariga resultat är att det ska pumpas flera gånger i veckan, gärna varje dag för bäst resultat. För bästa resultat ska pumpen användas ca 15-20 minuter om dagen, men ta det försiktigt, det är inte meningen att det ska göra ont.

Vilken penispump är bäst?

Det finns många olika penispumpar och de flesta fungerar ungefär likadant. Men vi på Intima skulle vilja säga att en penispump från Bathmate är den bästa pumpen. Den bygger på en teknik där vatten är inblandat och därför skapar en bättre vakuum och jämnare tryck. Att använda en penispump från Bathmate regelbundet efter deras utförliga program kan ge en permanent större penis. Läs mer om Bathmate här....

När du köper en penispump från Intima

Vi förstår att självförtroende och njutning går hand i hand. Vår samling av penispumpar är noggrant utvald för att erbjuda dig en lösning som passar dina behov. Oavsett om du vill öka längden, omkretsen eller bara njuta av en starkare erektion, har vi en penispump som passar just dig.

Kvalitet & komfort

Din komfort och trygghet är alltid vårt främsta mål. Alla våra penispumpar är tillverkade av högkvalitativa material och är både säkra och bekväma att använda. Med justerbara funktioner och ergonomisk design är våra produkter utformade för att ge dig en smidig och njutningsfull upplevelse utan kompromisser.

Diskret Leverans och Förpackning

Vi värdesätter din integritet och förstår vikten av diskretion. Våra produkter levereras i neutrala förpackningar utan några indikationer på innehållet. Du kan känna dig trygg med att din beställning kommer att behandlas och levereras med full diskretion.

Expertis & support

Intima.se är inte bara en butik, vi är en källa av information och expertis. Vårt kundsupportteam är här för att svara på dina frågor och ge dig vägledning när det gäller att välja rätt penispump för dina mål. Vi strävar efter att skapa en miljö där du kan fatta välgrundade beslut för din intima resa.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information