• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Trådlösa vibratorer

Trådlösa vibratorer är det perfekta valet för dig som är ute efter lite ökad spänning i vardagen. Att kunna kontrollera sin partners njutning på håll med en trådlös vibrator och iakta när hen sakta men säkert eller rentav plötsligt och intensivt når kulmen och veta att det är under din kontroll kan vara bland det mest upphetsande förspel man kan ha. Här hittar ni flera roliga trådlösa leksaker att ha med er på resan, på kvällsdejten eller varför inte på bio?

Läs mer
42 Produkter

Att välja trådlös vibrator

I vårt utbud hittar du flera spännande leksaker som kan fungera för flera tillfällen. När du väljer din trådlösa vibrator är det några saker vi rekommenderar du tar i beaktning. Exempelvis är material en faktor som kan vara avgörande för upplevelsen. 

Trådlösa vibratorer i silikon är ett populärt val hos många på grund av sin mjuka känsla. Materialet är hypoallergent, icke-poröst och enkelt att rengöra. I vårt sortiment hittar du även leksaker tillverkade i kroppssäkert glas. Även dessa är enkla att använda och rengöra, de funkar bra ihop med alla typer av glidmedel för att underlätta införande. 

Användning av trådlösa vibratorer

Det finns flera sätt och tillfällen att nyttja denna härliga leksak på och egentligen är det bara fantasin som kan sätta stopp. Leksakerna är självklart härliga att använda hemma vilket kan vara en bra början för att lära känna känslan och de olika funktionerna. När man känner sig redo för att ta det till nästa nivå är det en otroligt spännande leksak att använda när man är ute bland folk. Spänningen i att endast du och din partner vet vad som pågår och att en av er bär på kontrollen för den andras njutning kan erbjuda något alldeles extra i ert sexliv.

Se till att alltid ha produkten väl laddad eller batterierna bytta enligt tillverkarens rekommendationer för att undvika otrevliga och oväntade avbrott under användning. För en del känns det bäst att använda glidmedel vid införande, säkerställ då att du använder ett som är kompatibelt med materialet på din leksak. 

Flera spännande funktioner

En trådlös vibrator kommer med en rad olika funktioner. De kan erbjuda olika vibrationslägen, intensiteter och mönster. Ta dig tid att utforska och prova olika inställningar för att hitta vad som passar dig bäst. Trådlösa vibratorer ger dig friheten att utforska och njuta av sexuell njutning utan att vara begränsad av kablar eller sladdar. 

Många trådlösa vibratorer är utformade för att användas tillsammans med en partner, vilket ger möjlighet till spännande lekar och gemensamma upplevelser. Att låta din partner ha kontroll över vibrationer eller funktioner via en fjärrkontroll kan skapa en känsla av spänning och förväntan. Det går däremot utmärkt att använda produkten på egen hand och vara i kontrollen över sin egen njutning. 

Långdistansanvändning

För par i långdistansförhållanden kan trådlösa vibratorer vara ett sätt att känna sig närmare varandra och dela intima stunder trots avståndet. Genom att använda fjärrstyrning eller internetanslutna leksaker från vårt sortiment kan du utforska sexuell njutning tillsammans även när ni är långt ifrån varandra.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information