• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Vibrerande ägg

Öka lusten med vibrerande ägg

Med våra vibrerande ägg kommer dina orgasmer tas till nya nivåer. Välj bland kraftfulla vibratorer som du kan styra med hjälp av en fjärrkontroll. Eller varför inte låta din partner kontrollera vibrationerna…

Kom i stämning med vibrerande ägg

Vibrerande ägg är perfekt för att komma i stämning och lusten kommer garanterat att öka. Smek det vibrerande ägget över hela kroppen och känn hur lusten, passionen och åtrån ökar. Låt din partner styra hastigheten, ni kan säkert komma på lekar som både bygger upp stämningen och som fungerar under själva akten. Du kan enkelt ställa in hastigheten med fjärrkontrollen som kommer med. För dig som gillar en diskretare vibrator är ett vibrerande ägg ett måste! Denna lilla vibrator är extremt kraftfull och kommer garanterat att öka både spänning och ge dig orgasmer du endast vågat drömma om.

Våra vibratorer kan med fördel användas både till sexuella äventyr men även till massage. Låt ägget glida över kroppen och känn dig avslappnad. Kanske kan du och din partner ha en erotisk massage? Turas om att ge varandra intim massage och variera vibratorns hastigheter. Genom att sänka eller höja hastigheten kommer din partner garanterat att bli galen av lust. Välj bland mängder av diskreta och kraftfulla vibrerande ägg i vårt breda sortiment. Här finns vibrerande ägg i olika färger men även i fräcka mönster. Vad sägs exempelvis om en leopardfärgad vibrator? Vissa av vibratorerna har en fjärrkontroll som sitter ihop med ägget via en kort sladd. Andra ägg har en trådlös kontroll, extra spännande då din partner kan överraska dig.

Läs mer
13 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information