• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Intima - Norrköpings skönaste butik!

​[​​​​​Butikens öppetider finner du här]

I April 2004 slog Intima upp dörrarna för allmänheten. Sedan dess har vi hjälpt tusentals människor med deras sexuella hälsa samt ett skönare samliv!

I Oktober 2012 flyttade vi in i våra stora, fräscha nya butikslokaler på Drottninggatan 36 i Norrköping. Söker du efter hygienartiklar, massageoljor, sexiga underkläder eller en riktigt bra sexleksak, är det helt klart värt ett besök i vår fina butik. På Intima har vi alltid tid för våra kunder och deras frågor, stora som små. 

DISKRET OCH SMIDIG SHOPPING

Välj det sätt som passar dig bäst! Hos oss på Intima kan du välja om du vill shoppa via vår hemsida Intima.se, via WOLTs app eller i vår fysiska butik. Via nätbutiken kan du välja att få din order skickat till dig eller välja att hämta ut en färdigplockad påse i butiken!

I butiken råder tystnadslöfte, vilket innebär att dina uppgifter och frågor stannar här. Du kan alltså känna dig helt trygg att yttra dina frågor och funderingar till vår kunniga och tillmötesgående personal på plats, så ser vi till att tillsammans ge dig de bästa möjligheterna till ett skönare sexliv! 

SEXBUTIK MITT I CENTRUM!

Längs med gå-gatan i stan ligger vår sköna sexbutik! Du hitta Intima på Drottninggatan 36, som ligger mitt emot Stadstornet och St:Olai-kyrkan. Om du kommer med bil kan du parkera runt hörnet vid Drottninggatan/Skolgatan där du hittar parkeringsplatser i anslutning om ca 1-2 min gångavstånd!

VARORNA I NÄTBUTIKEN GÅR ÄVEN ATT FÅ FRÅN VÅR CENTRALA BUTIK I NORRKÖPING!

I vår butikslokal har vi tillgång till nätbutikens hela lager, så alla varor som du finner på hemsidan kan du även köpa på plats i vår butik! Ser du något som fångar ditt intresse så är det bara att säga till personalen på plats så är det inga problem alls för oss att gå och hämta det i vårat nätlager.

Butikens öppettider är:
Måndag - Fredag: 11:00 - 18:00
Lördagar: 11:00 - 15:00

Telefon: 011-102840

Varmt Välkommen

Långa köer utanför butiken på premiärdagen!
Extremt lång kö till Intima vid premiären!
Fifty Shades of Grey Sexleksaker hos Intima
Skyltfönster i Fifty Shades anda hos Intima

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information