• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40
Stäng
Visa erbjudande

Intima - Norrköpings skönaste sexbutik!

Invigningen av Intimas nya butik i Norrköping
Extremt lång kö till Intima vid premiären!

I April 2004 slog Intima upp dörrarna för allmänheten och har sedan dess assisterat tusentals besökare till ett skönare samliv! Oktober 2012 intog butiken sina nya lokaler på Drottninggatan 36 där vi idag hyser vår stora, fräscha och ljusa butikslokal med alla möjliga sköna ting. Söker du efter glidmedel, massageoljor, sexiga underkläder eller sexleksaker så har du hittat helt rätt!

Diskret och smidig Shopping!

Via vår hemsida kan du göra beställningar där du även kan välja att få det fraktat hem till dig, till ett uthämtningsställe eller att hämta ut en färdigplockad påse i butiken! Så smidigt! Vi som jobbar i butiken har tystnadsplikt så du kan känna dig alldeles trygg att yttra dina frågor och funderingar till vår kunniga och tillmötesgående personal på plats så ser vi till att tillsammans ge dig de bästa möjligheterna till ett skönare sexliv!Sexbutik mitt i centrum!

Katerina Janouch på besök hos oss på 2-års jubileumet!
Katerina Janouch på plats och signerar sin bok

Längs med gå-gatan i stan ligger vår sköna sexbutik! Du hitta Intima på Drottninggatan 36, som ligger mitt emot St:Olai-kyrkan och Cafe Plaza. Om du kommer med bil kan du parkera runt hörnet vid Drottninggatan/Skolgatan där du hittar parkeringsplatser i anslutning om ca 2 min gångavstånd!

Varorna i Nätbutiken går även att få från vår centrala butik i Norrköping!

I vår butikslokal har vi tillgång till nätbutikens lager så alla varor som du finner på hemsidan kan du även köpa på plats i vår butik! Ser du något som fångar ditt intresse så är det bara att säga till personalen på plats så är det inga problem alls för dem att gå och hämta det i vårat nätlager.

Våra öppettider är: 

Måndag – Fredag: 11:00 – 18:00

Lördagar: 11:00 – 15:00

Avvikande öppettider:
25 juni Midsommarafton - STÄNGT
26 juni Midsommardagen - STÄNGT
 

Tfn: 011-102840

Varmt välkommen!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information