• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Klitoris och Vaginapumpar

När du pumpar upp dina eller din partners intima delar med en klitorispump eller vaginapump kommer blodcirkulationen att öka och även känsligheten så att du når klimax mycket snabbare. Uppumpade blygdläppar och klitoris låter dig uppleva en helt ny nivå utav njutning! Fresta din partner med en häpnadsväckande svälld mynning med hjälp av en klitorispump.

Läs mer
Populära produkter i kategorin
36 Produkter

Vaginapump från Intima

Klitoris- och vaginapumpar är sexleksaker som används för att öka blodcirkulationen och känsligheten i de intima områdena hos en person. Dessa pumpar består vanligtvis av en kammare som placeras över klitoris eller vaginan och en handpump eller en elektrisk enhet för att skapa vakuum och suga blod till området. När vakuumet ökar, sväller klitoris, blygdläpparna eller vaginan upp, vilket kan leda till ökad känslighet och njutning.

Hur de fungerar

När du använder en klitoris- eller vaginapump skapas ett vakuum i kammaren som är placerad över det intima området. Detta vakuum gör att blodet strömmar till området och skapar en svullnadseffekt. Den ökade blodcirkulationen kan göra klitoris eller vaginan mer känslig för beröring och stimulans. Resultaten kan variera från person till person, men många upplever ökad njutning och förbättrad orgasm.

Fördelar med att använda vaginapumpar

Ökad känslighet

Genom att öka blodcirkulationen till klitoris och vaginan kan användningen av en pump öka känsligheten i dessa områden. Detta kan göra beröring och stimulans mer intensiv och resultera i starkare orgasmer.

Förbättrad blodcirkulation

En annan fördel med att använda en klitoris- eller vaginapump är den förbättrade blodcirkulationen till de intima områdena. En sund blodcirkulation är viktig för sexuell hälsa och kan bidra till att upprätthålla vävnadselasticitet och optimal funktion.

Utforska nya nivåer av njutning

Genom att svälla upp klitoris eller vaginan kan användare uppleva en helt ny nivå av njutning och sensuell stimulans. Detta kan vara särskilt spännande för de som är intresserade av att utforska nya former av sexuell upplevelse och njutning.

Användningsinstruktioner

  1. Förbered området genom att se till att det är rent och torrt.
  2. Applicera lite glidmedel på kanten av kammaren för att skapa en tätning mot huden och förhindra att luft läcker ut.
  3. Placera kammaren över klitoris eller vaginan och tryck försiktigt för att skapa en tät försegling.
  4. Använd handpumpen eller aktivera den elektriska enheten för att skapa ett vakuum i kammaren.
  5. Observera svullnadseffekten och justera vakuumet efter behov för att undvika obehag.
  6. Njut av den ökade känsligheten och utforska sensuell stimulans med din partner eller på egen hand.

Säkerhet och försiktighetsåtgärder

Använd inte för länge åt gången

Överanvändning av klitoris- eller vaginapumpar kan leda till överdriven svullnad och eventuell vävnadsskada. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och inte använda pumpen under längre perioder än vad som är säkert.

Var försiktig vid användning

För att undvika obehag eller skada är det viktigt att vara försiktig när du använder en klitoris- eller vaginapump. Undvik att skapa för högt vakuum och släpp trycket om du upplever smärta eller obehag.

Rengöring och underhåll

För att bibehålla god hygien är det viktigt att rengöra din klitoris- eller vaginapump noggrant efter varje användning. Följ tillverkarens instruktioner för rengöring och förvara pumpen på en ren och torr plats när den inte används.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information