• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Sexleksaker

Sexleksaker för en sensuell stund med någon du tycker om

Njut av en sensuell stund för dig själv eller ett erotisk förspel med en partner och en dildo eller någon av Intimas breda sortiment av njutbara sexleksaker som är utformade specifikt för kvinnans njutning. Oavsett om du inte använt någon vuxenleksak tidigare eller letar dig vidare efter skönare produkter så har Intima ett bra och balanserat utbud av dildos med vibrator , vibrator och andra massagestavar.

Vill man ha en enkel massageapparat för skön stimulering av klitoris så rekommenderar vi att använda en av våra små vibratorer och vill man ha en mer penetrerande känsla och massage mot kvinnans g-punkt så rekommenderar vi en g-punktstav ur Intimas sortiment.

Är man nyfiken på anal stimulering så finns det många analpluggar att välja på. Allt från den lilla pluggen för nybörjaren till den lite större för den som ställer högre krav på storleken. Vi på Intima rekommenderar att ta god tid på sig när man är nybörjare med anala lekar. Vår rekommendation är att börja med små analpluggar tillsammans med ett lämpligt glidmedel för lekar där bak.

Intimas väl valda utbud av sexleksaker är tillverkade av en mängd olika godkända material och finns i många olika färger, former och mönster för att just du ska finna den produkt som passar din personliga smak. Hoppas att vi på Intima kan hjälpa dig, man som kvinna, att tillfredsställa dina sexuella behov och fantasier med vårt utbud av sexleksaker.

Läs mer
Populära produkter i kategorin

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information