• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Glidmedel

Glidmedel - antagligen världens bästa sexleksak!

Det råder ingen tvekan om att glidmedel är antagligen den bästa sexleksak som finns. Dessutom är det bra att använda glid tillsammans med dina sexleksaker för att måna om dina slemhinnor!

Det finns i huvudsak två olika sorters glidmedel. -vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel, dessa två kan du läsa om lite här nedan. Du hittar våra olika sorter i menyn här till vänster!

Vattenbaserat glidmedel.

Vattenbaserade glid fungerar bra för kortare stunder då de vanligtvis dunstar bort tämligen snabbt. Detta glidmedel är oftast i gelform och ganska trögflytande, men det finns givetvis undantag. Är de flyktiga i konsistensen så har de ofta en tendens att dunsta bort snabbare än gelevarianterna. Det vattenbaserade alternativet är ett prisvärt alternativ som passar utmärkt till alla leksaker och kondomer. Det är lätt att tvätta bort och finns både med eller utan smak. Vill man ha ett billigt glid till de intima stunderna, kan man välja ett vattenbaserat. Det vattenbaserade glidmedlet passar till alla typer av material.

Silikonbaserade glidmedel.

Silikonbaserat glidmedel går att använda till massage, som glidmedel, till kluvna hårtoppar, på torr hud och på lättare eksem. Silikonbaserade glidmedel har den egenskapen att de är uppbyggda av ett ämne som kroppen inte kan bryta ner. Det är ett ämne som lämnar kroppen i samma form som när det applicerades. Vilket gör att de inte direkt går att tvätta bort på t.ex. kroppen utan försvinner efter av sig själv efter en tid.

Det finns inga tillsatser av lösningsmedel i de silikonbaserade alternativen vilket innebär att risken att det förstör din leksak är mycket liten. Silikonbaserat glid bör inte användas på leksaker tillverkade av silikon, Cyberskin, Real skin och Love Clone material, då ytskiktet på dessa är väldigt poröst och kan förstöras av silikonbaserat glid - använd för säkerhets skull ett vattenbaserat istället till dessa leksaker.

Silikonglidet fungerar utmärkt tillsammans med kondom och är väldigt drygt. Dessutom är det ytterst sällan någon reagerar allergiskt på silikon.

Silikonbaserat glidmedel går bra att smörja in sina sexleksaker med efter rengöring. Det förlänger livet på dina produkter och är skonsamt mot materialet, så vida de inte är tillverkade av materialen som är nämnda här ovan. Silikonbaserat glidmedel passar till: Jelly, Latex, Gummi, TBE, TBS och hårda material.

Oljebaserat - och oljesilikonbaserat glidmedel.

På mjuka intimleksaker ska under inga omständigheter produkter som innehåller ordet "olja" användas, för den stora nackdelen är att olje- och oljesilikonbaserade glidmedel löser upp materialet i produkterna och förstör dem.

Blanda för den sakens skull inte ihop oljebaserat och oljesilikonbaserat glidmedel med silikonbaserat glidmedel. Det är två helt skilda saker. Oljebaserade glidmedel passar endast till hårda material.

Läs mer
Populära produkter i kategorin
105 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information