Penisringar

Penisring, kukring eller pubisring som det även kallas är en populär sexleksak för män. Sätt den på din penis och du får hjälp med att hålla blodet kvar längre. Många använder den även för att få hjälp att hålla tillbaka förhuden under samlag och på så sätt få en skönare stimulans. Det finns även penisringar med vibrator som stimulerar kvinnan under samlaget. Detta är en mycket populär sak bland alla sexleksaker för par!

Köpa penisring?

Att välja penisring kanske inte alla gånger är så lätt! - Varför ska man använda en penisring? - Hur länge ska man ha den på? - Det finns så många olika utseenden, hur ska de sitta på plats?

Penisringar finns i det stora hela i tre olika utförande: Penisring utan vibrator, Penisring med vibrator och penisring som inkluderar pungkulorna.

Penisring utan vibrator

Den vanliga klassiska penisringen utan vibrator är oftast den man börjar med för att tajta till. Den fäster man vid roten av mjuk eller hård penis, man får prova sig fram vad som passar bäst. Man kan använda sig av glidmedel om man tycker att den känns tajt att få på plats. När penisringen är vid penisroten infinner sig ett tryck från penisringen som då gör att blodet stannar i penisen och den känns större och fylligare, och är då därför man inte ska ha den på längre än 20 – 30 min men det är olika från man till man så prova dig fram. Penisringen får dig att känna en kraftigare och mer fyllig erektion, och vissa kan uppleva att man kan hålla ut längre ihop med sin partner.

Penisring med vibrator

Penisring med vibrator sätts på samma sätt vid roten, som den klassiska utan vibrator. När ringen sitter på plats kan man trycka igång vibratorn på ringen. Fördelen med denna vibrerande penisring är att den ger en stimulans för mannen samtidigt som den får skön kontakt med kvinnans klitoris när du tränger in. Samma sak här så kan man ha på glidmedel för behagligare påföring.

Penisring som inkluderar pungkulorna

Penisring för penis och där pungkulorna inkluderas i stimulans. Den sätts bäst på plats när penisen är mjuk för att lättare få den rätt runt pungen, använd med fördel glidmedel. Är det en vibrerande penisring så blir det en mer härlig upplevelse för mannen när den vibrerar under pungen (perineum), men ger även en skön känsla med ring utan vibrationer.

produkter 1-40 av 51

Sortera nedåtgående
 1. Penisring Singel Black
 2. 4us Penisring Svart
 3. Steel Power Cockring RVS - 40 mm
 4. Steel Power Cockring RVS - 45 mm
 5. Steel Power Cockring RVS - 50 mm
 6. Steel Power Cockring Ribbed - 40 mm
 7. Steel Power Cockring Ribbed - 50 mm
 8. Självlysande penisringar - 3 pack
 9. Triple Ball and Cockring
 10. Lust Penisringar Svart 3-pack
 11. Lust Penisringar Blå 3-pack
 12. Magic Blue Penisring
 13. Spartacus Silicone Cockring Purple
 14. Bad Kitty Vibrating Cockring
 15. P-Point Cock Ring
 16. Lit-Up Silikon Penisring
 17. Lit-Up Silikon Penisring
 18. Lit-Up Silikon Penisring
 19. PlayCandi Blow Pop Black
 20. Union 7 Speed
 21. Release Together, Rechargeable love ring
 22. Black Velvets Cock Ring
 23. Trinal Fantasy Cockrings, Purple
 24. Penisring Double Blue
 25. Rebel Silicone Cockring Set
 26. Bad Kitty Cockring
 27. Silicone Stud Lasso
 28. Dual Support Magnum Ring
 29. All Star Enhancer Ring
 30. Vibro Ring Black
 31. Julians Stud Ring
 32. Ultra Soft Cockring Clear
 33. Hard Times Cockring Set
 34. Silver Bird Cockring
 35. Power Stretchy Rings Black
 36. Power Stretchy Rings Clear
 37. Power Stretchy Sleeve Blue
 38. Stretchy Cockring
 39. Magnetic Jelly Cockring
 40. Blue Loop Cockring

produkter 1-40 av 51

Sortera nedåtgående
Mer