• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Penisringar

Penisring eller pubisring som det även kallas är en populär sexleksak för män. Sätt den på din penis och du får hjälp med att hålla blodet kvar längre. Många använder den även för att få hjälp att hålla tillbaka förhuden under samlag och på så sätt få en skönare stimulans. Det finns även penisringar med vibrator som stimulerar kvinnan under samlaget. Detta är en mycket populär sak bland alla sexleksaker för par!

Läs mer
Populära produkter i kategorin
74 Produkter

Köpa penisring?

Att välja penisring kanske inte alla gånger är så lätt! - Varför ska man använda en penisring? - Hur länge ska man ha den på? - Det finns så många olika utseenden, hur ska de sitta på plats?

Penisringar finns i det stora hela i tre olika utförande: Penisring utan vibrator, Penisring med vibrator och penisring som inkluderar pungkulorna.

Penisring utan vibrator

Den vanliga klassiska penisringen utan vibrator är oftast den man börjar med för att tajta till. Den fäster man vid roten penis alternativt runt hela paketet, alltså runt både penis och pungkulor. Många upplevera att det sistnämnda alternativet ger bäst effekt och hjälp med att hålla blodet kvar ut i penis och på så sätt förstärka erektionen. Man får prova sig fram vad som passar bäst. Man kan använda sig av glidmedel om man tycker att den känns tajt att få på plats. När penisringen är ditsatt infinner sig ett tryck från penisringen som då gör att blodet stannar i penisen och den känns större och fylligare, och är då därför man inte ska ha den på längre än 20 – 30 min men det är olika från man till man så prova dig fram. Penisringen får dig att känna en kraftigare och mer fyllig erektion, och vissa kan uppleva att man kan hålla ut längre ihop med sin partner.

Penisring med vibrator

Penisring med vibrator sätts på samma sätt vid roten eller runt hela paketet, som den klassiska utan vibrator. När ringen sitter på plats kan man trycka igång vibratorn på ringen. Fördelen med denna vibrerande penisring är att den ger en stimulans för mannen samtidigt som den får skön kontakt med kvinnans klitoris när du tränger in. Samma sak här så kan man ha på glidmedel för behagligare påföring.

Penisring som inkluderar pungkulorna

Penisring för penis och där pungkulorna inkluderas i stimulans. Den sätts bäst på plats när penisen är mjuk för att lättare få den rätt runt pungen, använd med fördel glidmedel. Är det en vibrerande penisring så blir det en mer härlig upplevelse för mannen när den vibrerar under pungen (perineum), men ger även en skön känsla med ring utan vibrationer.

Penisring från Intima

Hos oss på Intima hittar du ett stort utbud av penisringar i olika storlekar och material för att passa just dina behov. Oavsett om du använt penisringar förut eller om du är en nybörjare har vi något för dig. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta sexleksaken för en mer spännande och intim vardag.

Fokus på kvalitet och säkerhet

Vi sätter din hälsa och säkerhet i största fokus. Våra penisringar är tillverkade av högkvalitativa material såsom silikon och elastomer, för att säkerställa en säker och hygienisk upplevelse. Varje produkt är noga kontrollerad och har godkänts enligt gällande standarder och regler. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda produkter som är skonsamma mot kroppen och lätta att rengöra.

Diskret leverans och förpackning

Vi förstår hur viktigt det är med sekretess när det handlar om dina intima inköp. Därför garanterar vi diskret förpackning och leverans utan några referenser till produkten på ytterförpackningen. Du kan känna dig trygg med att din beställning kommer att levereras i absolut diskretion. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information