Penisringar

Penisring, kukring eller pubisring som det även kallas är en populär sexleksak för män. Sätt den på din penis och du får hjälp med att hålla blodet kvar längre. Många använder den även för att få hjälp att hålla tillbaka förhuden under samlag och på så sätt få en skönare stimulans. Det finns även penisringar med vibrator som stimulerar kvinnan under samlaget. Detta är en mycket populär sak bland alla sexleksaker för par!

Köpa penisring?

Att välja penisring kanske inte alla gånger är så lätt! - Varför ska man använda en penisring? - Hur länge ska man ha den på? - Det finns så många olika utseenden, hur ska de sitta på plats?

Penisringar finns i det stora hela i tre olika utförande: Penisring utan vibrator, Penisring med vibrator och penisring som inkluderar pungkulorna.

Penisring utan vibrator

Den vanliga klassiska penisringen utan vibrator är oftast den man börjar med för att tajta till. Den fäster man vid roten av mjuk eller hård penis, man får prova sig fram vad som passar bäst. Man kan använda sig av glidmedel om man tycker att den känns tajt att få på plats. När penisringen är vid penisroten infinner sig ett tryck från penisringen som då gör att blodet stannar i penisen och den känns större och fylligare, och är då därför man inte ska ha den på längre än 20 – 30 min men det är olika från man till man så prova dig fram. Penisringen får dig att känna en kraftigare och mer fyllig erektion, och vissa kan uppleva att man kan hålla ut längre ihop med sin partner.

Penisring med vibrator

Penisring med vibrator sätts på samma sätt vid roten, som den klassiska utan vibrator. När ringen sitter på plats kan man trycka igång vibratorn på ringen. Fördelen med denna vibrerande penisring är att den ger en stimulans för mannen samtidigt som den får skön kontakt med kvinnans klitoris när du tränger in. Samma sak här så kan man ha på glidmedel för behagligare påföring.

Penisring som inkluderar pungkulorna

Penisring för penis och där pungkulorna inkluderas i stimulans. Den sätts bäst på plats när penisen är mjuk för att lättare få den rätt runt pungen, använd med fördel glidmedel. Är det en vibrerande penisring så blir det en mer härlig upplevelse för mannen när den vibrerar under pungen (perineum), men ger även en skön känsla med ring utan vibrationer.

29 produkter

Sortera nedåtgående
 1. Dorcel Power Clit Plus Rechargeable
 2. Power Stretchy Sleeve Blue -43%
 3. Lingus Black Cockring
  Betyg:
  100%
 4. Dorcel Power Clit
 5. Emotion Penisringset
 6. Bad Kitty Vibrating Cockring
 7. Fifty Shades I want You. Now
 8. Dorcel Maximize ring
 9. Silver Bird Cockring
 10. Bad Kitty Cockring
 11. Lingus Max Penisring -28%
  Adrien Lastic Lingus Max Penisring

  Just nu till Kampanjpris!

  Lila
  Adrien Lastic
  129 kr 179 kr
 12. Fifty Shades Lost in Each Other -33%
 13. All Star Enhancer Ring
 14. Black Silicone Ring
 15. PlayCandi Blow Pop Black
 16. Steel Power Cockring Ribbed - 50 mm
 17. Butterfly Cockring
 18. Lit-Up Silikon Penisring
 19. Jil - Harper, Black Ny
 20. Stay Hard Donut Cockrings 3-pack
 21. Penisring Singel Black
 22. Endless Cockring Big Black
 23. Silicone Stud Lasso
 24. Stay Hard Cockrings Blue 3-pack
 25. Lust Penisringar Blå 3-pack
 26. Endless Cockring Small Black
 27. Stretchy Cockring
 28. Teaser Enhancer Ring
 29. Cockring Set 2 st -41%

29 produkter

Sortera nedåtgående