• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Analkulor

Just själva känslan av att föra in sammetslena analkulor på rad och uppleva hur ringmuskeln öppnar och sluter sig följsamt runt om dem är ganska oslagbar och njutningsfull för många! 

Analkulor finns i diverse material, allt från glas, metall, silikon, olika jellymaterial, och i en mängd olika storlekar för att passa just era syften! Använd analkulor tillsammans under samlaget eller under förspelsakten, de mindre kan ni även gå runt med innan eller varför inte överraska din partner med ett analt smycke?

Läs mer
10 Produkter

Användning av analkulor

Analkulor är sexleksaker som är utformade för anal stimulans och njutning. Dessa kulor är vanligtvis en serie av sfäriska eller koniska pärlor som är ihopkopplade med en flexibel, böjlig bas. De varierar i storlek, form och material för att passa olika preferenser och erfarenhetsnivåer.

För att få en så bra upplevelse som möjligt vid användningen av analkulor finns det en del saker som kan vara bra att ha i åtanke. 

Glidmedel

Innan du använder analkulor är det viktigt att applicera rikligt med glidmedel anpassat för anal användning på kulorna och runt analområdet för att underlätta införandet och minska friktionen. Detta gör in- och utförande enklare och betydligt mer behagligt och njutbart. 

Försiktighet

När du använder analkulor för första gången är det viktigt att vara försiktig och ta det långsamt. Börja med att smidigt införa en pärla i taget och pausa för att ge kroppen tid att vänja sig. Var noga men att välja analkulor som har någon form utav ände för att undvika att leksaken försvinner eller blir svår att få ut. Det finns flera typer av ändar på leksakerna i vårt sortiment som innefattar antingen en bas, en förlängning eller en ring. 

Kommunikation

Kommunicera öppet med din partner och var lyhörd för deras signaler och behov. Att kommunicera är nyckeln till en säker och njutbar analupplevelse. Säkerställ förs och främst att detta är en leksak som används med gemensamt samtycke och avbryt genast om en part inte längre vill eller upplever obehag vid användningen. 

Hygien

För att undvika överföring av bakterier och infektioner är det viktigt att rengöra analkulorna noggrant före och efter varje användning med varmt vatten och mild tvål eller en sexleksaksrengöring. Var noga med att rengöra leksaken med rätt metod för materialet den är tillverkad i, och låt alltid leksaken torka helt innan du lägger undan den i sin förvaring. 

Materialval

Välj analkulor tillverkade av kroppssäkra material, som silikon, glas eller rostfritt stål, för att minimera risken för irritation eller allergiska reaktioner. Välj ett glidmedel som passar för materialet men även för anal användning. Säkerställ alltid att leksaken inte har några skador eller liknande innan användning. 

Avslappning

För att underlätta införandet av analkulor är det viktigt att vara avslappnad och ha tillräckligt med tid och förspel för att förbereda och mjuka upp kroppen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information