• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Sound sex - Penetration av urinröret

Penetration av urinröret är den bästa och enda positivt beprövade formen av penetration när det kommer till det manliga könet. Utkomsten brukar ofta bli en expolotionsartad orgasm. Urinröret är den känsligaste delen av penisen. Därför är det viktigt för oss på Intima att ha ett brett utbud av den typen av produkter. Allt är inte för alla men det finns definitivt något för alla. Just för att urinröret har en direktlina till prostatakörteln blir orgasmerna mer intensiva och tillfredställande. Den största frågan är väl egentligen vilken penisplugg just du ska använda?

Läs mer
11 Produkter

Vad är en penisplugg?

En penisplugg, även känd som uretralplugg, är ett sexleksakstillbehör som används för att införas i urinröret hos en man. Denna typ av leksak är vanligtvis cylindrisk till formen och tillverkad av material som rostfritt stål, silikon eller plast.

Syftet med en penisplugg kan vara för att utforska och stimulera nerverna och känslighet i urinröret och ollonet. Det är viktigt att notera att användningen av penispluggar kräver försiktighet och noggrannhet, då urinröret är känsligt och det finns risk för skada om det inte används på ett korrekt sätt.

Bra att tänka på vid användning

Innan man använder en penisplugg är det viktigt att rengöra den ordentligt och använda ett lämpligt glidmedel för att minska friktionen och göra införandet smidigare. Att starta med mindre storlekar och gradvis öka storleken kan vara en försiktig metod för dem som är nya på att använda sådana leksaker.

Det är också väldigt viktigt att använda en penisplugg med försiktighet och att följa hygienrutiner för att undvika infektioner. Användning av sådana leksaker bör ske med samtycke och medvetenhet om ens egna gränser och komfortnivåer. För dem som är intresserade av att utforska detta område rekommenderas det starkt att först lära sig mer och överväga att prata med en expert eller läkare för att få råd och säkerhetsrekommendationer.

Vad är sound sex?

Kanske har du hört om soundsex eller penispluggar? Båda har en penetrationslängd som löper minst halvvägs genom urinröret och stimulerar prostatan. Men om du är mer intresserad av något som gör att du håller längre utan att få en för tidig utlösning, ska du kika på det som kallas sperm stoppers. 

Sperm stoppers är kortare än penispluggar och stavar. Utbudet av sperm stoppers är varierat och finns i flera modeller. En del har tunnel eller är prydda med hål, för piss play. Dessa går inte lika djupt in i urinröret utan stannar precis vid urinrörets öppning. Precis som namnet antyder är sperm stoppers till för att fördröja ejakuleringen men många upplever att retningen på urinröret kan vara otroligt skön.

Material på penispluggar

Alla delateringsstavar vi har är tillverkade i 100% rostfritt stål eller i medicinsk silikon. De är lätta att underhålla rent hygienmässigt. Vi kan inte trycka nog på vikten av att rengöra dina produkter ordentligt. Speciellt när det kommer till leksaker som ska föras in i urinröret, då det är den känsligaste delen av könsorganet. Ingen vill ha infektioner eller rispor där. Därför vill vi slå ett slag för att koka produkten innan första användning, gärna emellan också, för att döda eventuella bakterier.

Nu när du har ett hum om vad det är, är det ju ingen idé att dra ut på det. Köp en nu och gör det till en bra dag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information