• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

I samarbete med Adrecord erbjuder vi ersättning till bloggare och hemsideägare som länkar till vår nätbutik.

Driver du en välbesökt blogg eller hemsida?

Tjäna pengar på din bloggVi på Intima är ständigt i jakt efter nya samarbeten via bloggar och hemsidor. Sammarbeten kan text vara produkttester i din blogg eller besökartävlingar, där dina besökare är med och tävlar om en produkt från Intima.se. Vi är väldigt noga valet av sidor att samarbeta med. Ska det vara aktuellt för oss måste din sida ha hög besöksvolym och med regelbunden uppdatering. Din blogg eller hemsida behöver nödvändigtvis inte vara inom kategorin sex och kärlek, även inom andra teman så som mode, sport och hälsa är intressant. Intresserad? - Skicka då ett mail till oss och berätta lite om din sida, vad du skriver om, hur många besökare du har och ett förslag vad du önskar ha för samarbete med oss!

Tjäna pengar på din blogg eller hemsida

Vill du tjäna pengar på din blogg eller hemsida så kan vi även tipsa om Intimas affiliateprogram hos Adrecord. Vi erbjuder ersättning till dig som har en egen hemsida eller blogg och länkar till Intima.se. Genom att skaffa ett konto hos Adrecord.se och lägga ut annonser och textlänkar till Intima.se så tjänar du pengar på dina besökare.

Ersättningen

Tjäna pengarNär du länkar till Intima.se från din blogg så får du provision på de beställningar som kommer från dig via Adrecord. Du behöver inte ha ett eget företag, du behöver heller inte vara insatt i skatter och avgifter, allt det sköter Adrecord åt dig.

Utbetalningen

Alla utbetalningar görs direkt från affiliate-nätverket som även ansvarar för att skatt och sociala avgifter betalas in. Det enda du behöver göra är att skaffa konto hos Adrecord och börja länka till oss.

Statistik

LivestatistikDu kan enkelt följa statistiken på dina annonser när du loggar in på ditt konto i affiliate-nätverket. Där kan du även se om det finns några speciella kampanjer eller erbjudanden som du kan skriva om på din sida och därmed driva upp trafiken till oss och tjäna mer pengar.

Tävlingar och nyhetsbrev

Genom att se över dina länkar ofta, anordna tävlingar på din sida och kanske till och med skicka ut nyhetsbrev med länkar till oss så ökar du trafiken till oss väsentligt vilket i sin tur gör att du tjänar mer pengar.

Gå med i vårt program hos Adrecord idag!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information