• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Lufttryckssvibrator - För intensiva upplevelser

Orgasmer med lufttryck med Womanizer och Satisfyer!Lufttrycksvibratorer som Womanizer och Satisfyer

Upptäck intensiva stimuleringsmöjligheter med våra lufttrycksvibratorer: Womanizer och Satisfyer, kända från SVT-Plays dokumentär “Orgasmgarantin”. Dessa spännande produkter erbjuder en helt ny upplevelse av njutning och ger en unik form av stimulans. De är extremt enkla att använda men effekten är verkligen något alldeles extra, därför har de blivit ett av de mest populära alternativen bland kvinnor runt om i världen.

 

Läs mer
45 Produkter

Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator ger en unik typ av upplevelse genom att använda lufttryck eller vakuumteknik för att stimulera klitoris. Genom att omsluta klitoris med sitt munstycke i mjukt silikonmaterial ger dessa produkter dig möjligheten att uppleva intensiva stunder av njutning flera gånger om.

Klitorisstimulation med lufttryck och vakuumteknik

Upptäck intensiva stimuleringsmöjligheter med våra lufttrycksvibratorer: Womanizer och Satisfyer, kända från SVT-Plays dokumentär “Orgasmgarantin”. Dessa spännande produkter erbjuder en helt ny upplevelse av njutning och ger en unik form av stimulans. De är extremt enkla att använda men effekten är verkligen något alldeles extra, därför har de blivit ett av de mest populära alternativen bland kvinnor runt om i världen.

Brett urval av lufttrycksvibratorer

Här hittar du olika alternativ av lufttrycksvibratorer från väletablerade varumärken såsom Womanizer, Satisfyer och Shots Toys. Välj mellan flera olika alternativ som passar dina personliga preferenser.

Varför ska man välja en lufttrycksvibrator över en traditionell vibrator?

En lufttrycksvibrator erbjuder en unik och kraftfull stimulans jämfört med en traditionell vibrator. Medan en vanlig vibrator fokuserar på den yttre delen av klitoris, stimulerar lufttrycksvibratorn även den större delen som grenar ut sig i kroppen. Detta skapar en mer omfattande och intensiv upplevelse, vilket kan leda till kraftfullare och mer tillfredsställande orgasmer.

För många kvinnor har användningen av en lufttrycksvibrator öppnat upp möjligheten att uppleva orgasmer som de tidigare aldrig upplevt. Den extra stimulansen och precisionen hos denna typ av vibrator kan vara avgörande för att nå högre nivåer av njutning. Många har vittnat om att de för första gången upplevt en orgasm tack vare den unika stimulans som en lufttrycksvibrator erbjuder.

Denna typ av vibrator har blivit en favorit bland användare som letar efter något mer än det traditionella. Dess förmåga att ge intensiv och skräddarsydd stimulans har gjort den till ett populärt val för kvinnor som vill utforska sin sexualitet och uppnå nya höjder av njutning. Oavsett om det är för solo-spel eller tillsammans med en partner, kan en lufttrycksvibrator erbjuda en unik och spännande sexuell upplevelse.

Finns det olika intensivnivåer?

Lufttrycksvibratorer erbjuder ofta olika intensitetsnivåer och mönster av pulserande luft, vilket ger en bredare variation av stimulering. Normalt sätt brukar det finnas runt 10 intensitetsnivårer, men det finns även lite enklare modeller som bara har några enstaka nivåer. Satisfyers modell av lufttrycksvibrator Pro 2 Generation 3 har till exempel 11 intensitetsnivårer plus 12 vibrationslägen utöver det.

Hur väljer man rätt lufttrycksvibrator?

Att välja rätt lufttrycksvibrator bland det breda utbudet på marknaden kan verkligen vara en utmaning, men det finns flera viktiga faktorer som kan göra valet enklare och mer tillfredsställande.

Många användare vill använda sin leksak tillsammans med en partner, och då är det fördelaktigt att välja en modell med en smalare och mer diskret design. Detta gör det enklare att placera leksaken precis där den behövs utan att den känns i vägen eller blir för klumpig under intima stunder.

För att ytterligare förhöja den sexuella upplevelsen är många intresserade av en lufttrycksvibrator som erbjuder olika intensitetsnivåer. Att kunna börja stimuleringen på den mildaste nivån och sedan eskalera gradvis till kraftfullare stimulans när man närmar sig klimax är en önskvärd funktion för många användare. Detta gör det möjligt att anpassa stimulansen efter sina individuella behov och öka spänningen och tillfredsställelsen under användningen.

Genom att ta dessa faktorer i beaktande och göra lite forskning på olika modeller och deras funktioner kan man öka chanserna att hitta en lufttrycksvibrator som passar ens egna behov och preferenser. Oavsett om man är nybörjare eller en erfaren användare inom intimt lekande, kan en väl vald lufttrycksvibrator erbjuda en spännande och tillfredsställande sexuell upplevelse som kan ta njutningen till nya höjder.

Lufttrycksvibrator som aktivitet för par

För många kvinnor är klitorisstimulans under samlag en viktig del av att uppnå intensiva orgasmer. Därför väljer allt fler par att inkludera en lufttrycksvibrator i sina intima stunder. Denna unika leksak erbjuder en intensiv och precisa stimulans som kan ge er båda en njutningsfull och tillfredsställande upplevelse.

Så får du den bästa upplevelsen av en lufttrycksvibrator

För att få den bästa upplevelsen med en lufttrycksvibrator är det viktigt att ta sig tid att utforska och lära känna leksaken. Här är några tips för att optimera din erfarenhet:

 1. Ta dig tid innan du använder din lufttrycksvibrator, se till att läsa bruksanvisningen och tryck runt på knapparna för att förstå dess funktioner och inställningar.
 2. Använd glidmedel: Använd alltid vattenbaserat glidmedel för att minska friktionen och göra upplevelsen mer behaglig.
 3. Hitta rätt position: Placera leksakens munstycke över klitoris så att det täcker hela området. Justera sedan vinkeln och trycket för att hitta den mest behagliga positionen.
 4. Utforska intensitetsnivåer: De flesta lufttrycksvibratorer har olika intensitetsnivåer. Börja med den lägsta inställningen och gradvis öka intensiteten för att hitta den nivå som passar dig bäst.
 5. Ta det lugnt: Var tålmodig och låt dig själv slappna av. Det kan ta lite tid att vänja sig vid känslan och förstå hur du bäst njuter av leksaken.
 6. Kombinera med andra stimulanser: För att förhöja upplevelsen kan du kombinera användningen av lufttrycksvibratorn med andra typer av stimulans, som exempelvis penetrerande sex eller fingrar.
 7. Kommunikation är nyckeln: Om du använder leksaken med en partner, kommunicera öppet och ärligt om vad som känns bra och vad som kan förbättras för att maximera njutningen för er båda.

Kom ihåg att intim njutning är individuell, så det viktigaste är att experimentera och ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Ge dig själv tid och utrymme för att utforska och njuta av den nya och spännande värld som en lufttrycksvibrator kan erbjuda.

Hur ofta behöver man ladda en lufttrycksvibrator?

Frekvensen av laddning beror på flera faktorer, inklusive leksakens batterikapacitet, användningsmönster och intensitet på vibrationerna. Generellt sett har lufttrycksvibratorer olika batterikapaciteter, vilket påverkar hur länge de kan användas innan de behöver laddas igen.

De flesta lufttrycksvibratorer har batteritider som varierar från ungefär en timme till flera timmar. Om du använder leksaken intensivt kan den behöva laddas oftare, medan mindre frekvent användning kan förlänga batteriets livslängd.

För att undvika att leksaken dör mitt i användningen så rekommenderar vi att du tar för vana att ladda den före varje användning. Då har du alltid en leksak på topp som inte riskerar att dö under användningen.

Material

Lufttrycksvibratorer tillverkas vanligtvis av olika material som är säkra för kroppen och skonsamma mot huden. De vanligaste materialen som används inkluderar:

 1. Medicinskt silikon: Detta är ett populärt material i intimleksaker eftersom det är icke-poröst, hypoallergent och lätt att rengöra. Medicinskt silikon känns mjukt och silkeslent mot huden och är säkert att använda även för personer med känslig hud.
 2. ABS-plast: Detta är ett hårt plastmaterial som ofta används för att tillverka leksakens handtag och kontroller. ABS-plast är också icke-poröst och lätt att rengöra.
 3. Termoplastisk elastomer (TPE) eller termoplastisk gummi (TPR): Dessa material används ibland i billigare lufttrycksvibratorer. De är flexibla och mjuka men kan vara mindre hållbara än medicinskt silikon. Detta material är inte så vanligt i lufttrycksvibratorer.

När det kommer till intima leksaker, är säkerhet och kvalitet av yttersta vikt. Därför kan du vara trygg i vetskapen om att alla våra lufttrycksvibratorer är noggrant tillverkade av högkvalitativa och kroppssäkra material.

Genom att välja leksaker som är tillverkade av kroppssäkra material, säkerställer vi att du kan njuta av din lufttrycksvibrator med fullständig tillit och utan oro för eventuella skadliga effekter. Din hälsa och välbefinnande är vår främsta prioritet, och vi strävar alltid efter att erbjuda dig produkter av högsta kvalitet för en trygg och njutbar upplevelse.

Rengöring av din lufttrycksvibrator

För att behålla din lufttrycksvibrator i gott skick och förhindra eventuell överföring av bakterier är det viktigt att rengöra den regelbundet. Här är några enkla steg för att rengöra din lufttrycksvibrator:

 1. Stäng av och ta bort batteriet: Innan du börjar rengöra din leksak, se till att stänga av den och ta ut batteriet om den har ett sådant.
 2. Tvätta med mild tvål och vatten: Använd ljummet vatten och en mild antibakteriell tvål för att tvätta leksaken noggrant. Se till att inte blötlägga leksaken helt om den inte är vattentät.
 3. Använd leksaksrengöring: Om din lufttrycksvibrator är vattentät kan du istället använda en speciell leksaksrengöring för tvål och vatten. Till exempel Pjur Toy Clean. Sprayen är särskilt utformad för att rengöra intimleksaker, ta död på bakterier och är skonsamt mot materialet.
 4. Torka noggrant: Torka av leksaken med en ren och mjuk handduk eller låt den lufttorka helt innan du förvarar den igen.
 5. Förvara den på rätt sätt: Förvara din lufttrycksvibrator på en torr och ren plats, borta från direkt solljus och andra leksaker.

Genom att rengöra din lufttrycksvibrator efter varje användning håller du den fräsch och i bra skick för långvarig njutning. Tänk också på att läsa tillverkarens instruktioner för rengöring och underhåll, eftersom olika modeller kan ha specifika rekommendationer.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information