• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Bathmate

En penispump från Bathmate är antagligen den mest effektiva penispumpen på marknaden. Bathmate används med fördel med vatten, gärna i ett badkar, men i en dusch går bra det också. På samma sätt som andra penispumpar förs penis in i en cylinderformad pump och pressas sedan mot kroppen och därmed pressas vattnet i cylindern ut i en ventil på toppen och skapar därmed ett vakuumtryck med vattnet i behållaren. Pumpa försiktigt, du kommer känna att det drar i penis. Efter cirka 15 minuters användning, har din penis ökat i både omfång och längd. För bäst resultat ska Bathmate användas dagligen och ihop med vatten. Denna penispump från Bathmate är väldigt enkel att använda och ger goda resultat!

Läs mer
5 Produkter

Funktionen av en Bathmate

Bathmate är en serie av produkter som främst är avsedda för förbättring av manlig sexuell hälsa och ökad penisstorlek. Den mest kända produkten från Bathmate är deras vattenbaserade penisförstoringspumpar. Dessa pumpar används i badrummet eller i duschen, och de fungerar genom att skapa ett vakuum runt penisen, vilket leder till ökat blodflöde till området och skapar en erektion.

Bathmate-pumpar använder vatten för att skapa ett tätare vakuum runt penisen jämfört med luftbaserade pumpar. Detta anses ibland vara mer effektivt och bekvämt för användaren. De som använt Bathmates produkter menar att en regelbunden användning kan bidra till en förbättrad erektil funktion och en ökad sexuell prestanda.

Eftersom pumpens funktion bidrar till ökat blodflöde till området kan detta bidra till en tillfällig förstoring som också kan vara en period efter användning.

Att tänka på vid långsiktig användning

Det finns fler så menar att en regelbunden användning av en bathmate penispump kan bidra till en långsiktig ökning av penisstorleken. Detta är däremot påståenden som bör tas med försiktighet då det helt enkelt inte finns tillräcklig med vetenskaplig evidens för att stödja sådana påståenden. 

Det är viktigt att notera att överdriven användning av penisförstoringspumpar kan vara skadligt och orsaka obehag. Det är alltid bäst att följa tillverkarens anvisningar och inte använda pumpen för länge eller med för högt tryck.

Innan användning

Innan du överväger att använda någon form av penisförstoringsmetod är det klokt att rådgöra med en läkare för att diskutera eventuella risker och fördelar samt för att säkerställa att produkten är säker att använda för ditt specifika hälsotillstånd.

Bathmates produkter – populära av flera skäl 

Bathmate pumparna är konstruerade för enkel användning i duschen eller badet. Den vattenbaserade teknologin anses av vissa vara bekvämare och effektivare jämfört med traditionella luftbaserade pumpar. Många användare rapporterar en tillfällig ökning av penisstorleken efter användning av Bathmate-pumpen. Detta kan vara attraktivt för dem som söker en omedelbar visuell effekt.

Användare har upplevt förbättringar i erektil funktion och sexuell prestanda genom regelbunden användning av Bathmate-pumparna. Detta kan vara en lockande fördel för dem som letar efter sexleksaker som kan ge både visuell och funktionell förbättring. Produkterna har en användarvänlig design och är oftast tillverkade av säkra material som silikon eller medicinskt gummi. De är också enkla att rengöra.

Tänk på!

Det är viktigt att notera att Bathmates produkter inte är en permanent lösning för penisförstoring, och långsiktiga resultat varierar från person till person. Dessutom är det alltid rekommenderat att konsultera en läkare innan du använder någon form av penisförstoringsprodukt för att säkerställa att den är säker för ditt specifika hälsotillstånd. Populariteten hos liknande produkter kan också vara föremål för marknadstrender och kulturella inflytanden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information