• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Prostatamassage

För er som vill ta njutningen till en annan nivå och upptäcka den kraftiga orgasmen vid prostatamassage finns det ett brett utbud! Låt din partner få njuta av anal stimulans som fyller och hänför och låter honom få en utlösning som ger extra skön njutning! För många är det redan känt att mannens G-punkt sitter bak i anus och ännu färre vet om att män kan få orgasm genom att stimulera prostatan. Oavsett om du för in något kort och smalt eller brett och långt, så länge objektet är aningens böjt så kan det nå din prostata och ge dig en helt ny orgasmupplevelse!

Läs mer
17 Produkter

Vad innebär prostatamassage?

Prostatamassage är en form av sexuell stimulering eller massage som fokuserar på prostatakörteln. Prostatakörteln är ungefär stor som en valnöt och sitter precis under urinblåsan, nära ändtarmen. Att stimulera prostatakörteln kan uppnås genom rektal stimulering eller massage av området runt prostatakörteln. Det flera olika sätt och metoder för att utföra prostatamassage

Extern stimulering

Genom att massera området runt perineum, alltså området mellan pungen och ändtarmen, kan man indirekt stimulera prostatakörteln från utsidan. Detta kan vara en bra början om man aldrig utforskat denna typ av stimulans tidigare. Med hjälp av en prostatavibrator kan du dessutom addera en härlig vibration som kan ge den där extra sköna känslan. 

Intern stimulering

Den interna stimuleringen handlar helt enkelt om att stimulera prostatan från insidan. Detta kan man exempelvis använda en prostatavibrator till vilket också kan underlätta för att nå hela vägen in men även för att få en extra skön upplevelse. Vill man utforska den interna stimuleringen är det fördelaktigt att använda ett glidmedel som är avsett för analt bruk. Det kommer att underlätta in- och utförandet av vibratorn utan att orsaka obehag eller eventuellt skav.

Prostatamassage ger njutning på ny nivå

För en del män så kan stimuleringen av prostatan leda till intensivare orgasmer eller en helt ny form utav njutning man aldrig tidigare upplevt. Prostatan är känslig för stimulering och innehåller en hel del nervändar som man kan ta vara på med hjälp av med prostatavibrator. 

Kommunicera med din partner

Precis som med all sexuell aktivitet är det bäst att vara väl informerad om aktiviteterna man vill delta i så att man är säker på att det är något man vill testa. Respektera alltid gränser och kommunicera öppet för att säkerställa en så behaglig och säker upplevelse som möjligt. Tar något emot eller känns obehagligt så avsluta akten direkt och testa igen vid ett annat tillfälle. Kom även ihåg att uppvärmning är nyckeln till framgång när det kommer till analstimulans.  

Form och design

En prostatavibrator är vanligtvis böjd eller kurvad för att passa bekvämt och följa kroppens konturer. Detta är även för att säkerställa att leksaken kommer åt där den ska, är föremålet rakt så kan det vara svårt att hitta rätt. De har ofta en bredare bas eller någon form av handtag för att förhindra att de glider för långt in och fastnar. 

Vibrationsmönster 

I vårt sortiment av prostatavibratorer hittar du leksaker som har olika vibrationsmönster och intensiteter som kan anpassas efter individuella preferenser och komfortnivåer. Genom att använda en prostatavibrator kan man rikta in vibrationerna mot prostatakörteln, vilket kan öka chanserna att uppnå sexuell njutning och eventuellt resultera i intensivare orgasmer för vissa män.

Liksom vid användning av andra sexleksaker är det viktigt att använda tillräckligt med glidmedel och vara försiktig för att undvika obehag eller skador. Att välja en prostatavibrator av hög kvalitet och rengöra den ordentligt före och efter användning är också viktigt för att säkerställa en säker och hygienisk upplevelse.

Precis som alltid är det viktigt att lyssna på kroppens signaler och kommunicera öppet med en eventuell partner för att säkerställa en bekväm och njutbar upplevelse vid användning av en prostatavibrator.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information