• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Klitorisvibratorer

Höj din njutning med en klitorisvibrator

Med en klitorisvibrator kan du fokusera på dig själv, din njutning och dina orgasmer. Vibratorn är oerhört diskret och tystgående och vissa vibratorer kan du trä på fingret och du kan då enkelt komma åt dina intima delar. Här hittar du flera olika klitorisvibratorer och fingervibratorer, en del har flera vibrationssteg som du enkelt kan ställa in, andra laddas smidigt med USB-laddare – perfekt att ta med på resan. För dig som vill kunna njuta en stund utan att ladda upp vibratorn innan, kan du välja våra engångsvibratorer. Dessa har en batterilängd på 30-45 minuter.

Läs mer
63 Produkter

Vad är så speciellt med klitorisvibratorer?

Produkten är specifikt framtagen för att ge fokus på stimulansen på klitoris. De flesta klitorisvibratorerna är små och kompakta för att ge dig en enkel användning, och för att du enkelt ska kunna ta den med dig på exempelvis en resa. 

De finns i många olika designer och former för att du ska kunna hitta en som passar dig bäst. De varierande formerna och modellerna av produkten möjliggör olika typer av stimulans och kan passa för olika preferenser.

Klitorisvibratorerna kommer även i olika styrkor. De kan även ha olika vibrationslägen så att du under användning kan anpassa stimulansen efter dina önskemål och din känslighet. Ett tips kan vara att börja på den lägsta nivån för att sedan bygga upp den för en extra stark upplevelse. 

Härlig stund med en diskret fingervibrator

Med diskreta fingervibratorer får du en härlig stund och du kan med fördel använda vibratorn med en partner eller för en intim stund med dig själv. I sortimentet hittar du fingervibratorer som fått bäst i test av bland annat Aftonbladet. Dessa passar minst lika bra till henne som till honom. Vibrationerna i våra fingervibratorer är kraftfulla och i många fall kan du själv justera hastighet. Små, smidiga och garanterat upphetsande!

Fingervibrator - Perfekt vid förspel

Våra fingervibratorer är tillverkade ibland annat silikon, ett bra och lent material som känns skonsamt mot dina intimaste delar. Lek med vibratorn och dra den över kroppen! Fungerar perfekt att använda till exempelvis förspelet. En del av vibratorerna har även struktur som knottror för extra komfort och njutning. Med en liten fingervibrator kan du alltid ha orgasmerna nära till hands, oavsett om du är hemma eller bortrest. För dig som vill njuta av en privat stund kan du välja våra vattentäta fingervibratorer, perfekt för erotiska äventyr i badet eller i duschen!

Material och funktion

Klitorisvibratorer är tillverkade med material som är sköna mot huden och även säkra för användning. Detta innefattar oftast silikon eller medicinskt gummi för att säkerställa en användning utan besvär eller irritation. Var alltid noga med att läs på produkten innan användning om du har någon form av hudirritation som kan förvärras av vissa typer av material. 

Klitorisvibratorer kommer antingen som uppladdningsbara eller beroende av batterier. De uppladdningsbara produkterna är fördelaktiga då du enkelt kan ta de med dig i resväskan, allt du behöver komma ihåg är ladd sladden. Batteridrivna produkter är enkla då du slipper tänka på att ta med dig ladd sladden.

Klitorisvibrator och vatten? 

En del klitorisvibratorer är tillverkade för att tåla vatten vilket för dem lämpliga för säker användning i duschen eller badet. Det hänger på hur är produkten uppladdningsbar samt vilket material den är tillverkad av då en del material kan försvagas över tid med regelbunden kontakt med vatten. 

Användning

Klitorisvibratorer används ofta under enskild onani eller tillsammans med en partner för att förbättra sexuell njutning. De är en populär sexleksak på grund av deras mångsidighet, diskretion och förmågan att erbjuda intensiv stimulans på en känslig del av kroppen. Som med alla sexleksaker är det viktigt att rengöra dem ordentligt enligt tillverkarens instruktioner och att respektera individuella gränser och komfortnivåer.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information