• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Klitorisvibratorer

Höj din njutning med en klitorisvibrator

Med en klitorisvibrator kan du fokusera på dig själv, din njutning och dina orgasmer. Vibratorn är oerhört diskret och tystgående och vissa vibratorer kan du trä på fingret och du kan då enkelt komma åt dina intima delar. Här hittar du flera olika klitorisvibratorer och fingervibratorer, en del har flera vibrationssteg som du enkelt kan ställa in, andra laddas smidigt med USB-laddare – perfekt att ta med på resan. För dig som vill kunna njuta en stund utan att ladda upp vibratorn innan, kan du välja våra engångsvibratorer. Dessa har en batterilängd på 30-45 minuter.

Läs mer
81 Produkter

Härlig stund med en diskret fingervibrator

Med diskreta fingervibratorer får du en härlig stund och du kan med fördel använda vibratorn med en partner eller för en intim stund med dig själv. I sortimentet hittar du fingervibratorer som fått bäst i test av bland annat Aftonbladet. Dessa passar minst lika bra till henne som till honom. Vibrationerna i våra fingervibratorer är kraftfulla och i många fall kan du själv justera hastighet. Små, smidiga och garanterat upphetsande!

Fingervibrator - Perfekt vid förspel

Våra fingervibratorer är tillverkade ibland annat silikon, ett bra och lent material som känns skonsamt mot dina intimaste delar. Lek med vibratorn och dra den över kroppen! Fungerar perfekt att använda till exempelvis förspelet. En del av vibratorerna har även struktur som knottror för extra komfort och njutning. Med en liten fingervibrator kan du alltid ha orgasmerna nära till hands, oavsett om du är hemma eller bortrest. För dig som vill njuta av en privat stund kan du välja våra vattentäta fingervibratorer, perfekt för erotiska äventyr i badet eller i duschen!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information