• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Satisfyer

2016 började Satisfyers framgångssaga med den banbrytande lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2. Efter det har Satisfyer fortsatt utvecklats med stormsteg för att dominera marknaden totalt. Satisfyer är måna om att ha någonting för alla, oavsett kön eller läggning. Succéföretagets idé är att producera snygga och prisvärda produkter utan att tumma på kvalitén. 

Satisfyer är världsomspännande och har kammat hem hela 282 designerpriser för deras färgglada och tilltalande produkter. 

Trots att lufttryck blivit deras stora signum kan det vara bra att veta att Satisfyer är så mycket mer. Satisfyer har ett brett utbud av det mesta inom sexleksaker. Hos Aatisfyer kan du hitta en mängd sexleksaker så som små vibratorer, massagestavar i olika former och storlekar, strokers, penisringar och analpluggar. 

Satisfyer är snabba på att utveckla nya produkter och funktioner. Något som gör Satisfyer starka i branschen är deras banbrytande app som gör att många av deras nyare produkter går att styra via telefonen. Du kan med hjälp av appen skapa egna oändliga mönster, synka leksaken till din favoritmusik och skicka kärleksvibrationer till en partner på andra sidan jorden. 

Letar du efter en prisvärd, snygg leksak med hög prestanda är Satisfyer definitivt något för dig! 

Läs mer
Populära produkter i kategorin
55 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information