• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Fleshlight

Fleshlight - världens mest sålda sexleksak för män

Flera miljoner sålda exemplar och lika många tillfredställda män har provat Fleshlight. Den unika och realistiska känslan som ges beror på det patenterade högkvalitativa materialet Real Feel Super Skin® som denna sexleksak är tillverkad av. De senare åren har Fleshlight tillverkats med flera olika texturer på insidan, så du kan hitta just din favorit!

Denna lösvagina tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel och kvällen är gjord!

Fleshlight Girls

Fleshlight Girls är en populär produktserie från där man låtit gjuta av musarna på kända porrstjärnor. På insidan hittar du som vanligt den naturtrogna och sköna materialet Real Feel Super Skin® med olika texturer. Ta chansen och skaffa dig en egen porrstjärna hem till byrålådan, ja varje fall en kroppsdel av henne!

Fleshlight GO

Fleshlight GO är en ny variant av denna populära leksak för män. Fleshlight GO är en mindre kompaktare och något trängre lösmus än sina föregångare. Lättare att ha med sig på t.ex resan, lättare att hålla i när du använder den och precis lika enkel att sköta om och rengöra. GO-versionen finns med två olika texturer, GO ICE Torque och GO Surge. Valet är helt Ditt!

Läs mer
27 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information