• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Just nu FRI FRAKT på ALLT! (t.o.m torsdag)

Stäng
Visa erbjudande

Få ett rikare sexliv med knipkulor!

Knipkulor – För mig, mamma eller mormor?

Knipkulor är ett redskap som kvinnor använder världen över för att stärka den inre bäckenbottenmuskulaturen. Anledningen varför de använder dem varierar stort men handlar främst om tre olika aspekter som i slutändan går i varandra...

1. Starkare knip gör samlaget skönare för bägge parter!

När du tränar upp dina knipmuskler kommer du ha lättare att knipa om vad än du stoppar in i vaginan och då ger det en annan typ av känsla för dig och din partner då du aktiverar andra, inre muskler under samlaget.

2. En stark bäckenbottenmuskulatur underlättar under och efter graviditeten!

När man blir gravid kommer barnet att tynga ned och tänja på dina inre organ vilket såklart skapar en slappare bäckenbotten och bål. Knipkulor gör att man återfår kontakten med den inre muskulaturen, får de inre organen att dra ihop sig och tighta till sig, ungefär som ett gummiband – under graviditeten tänjs det och blir slappt som en hängmatta, men med knipträning får du tillbaka elasticiteten igen! De minskar även risken för att få framfall!

3. Vältränade knipmuskler förebygger urinläckage & inkontinensbesvär

Många äldre och särskilt nyförlösta kvinnor upplever att man lätt kan få urinläckage, även om det faktiskt är vanligare än vi tror så upplever många ett obehag och skäms över det. Det kan hända när man nyser, hoppar eller skrattar och i de situationerna är det såklart inte alltid så välkommet..

Tränar du upp dina knipmuskler så tightar du till den inre bäckenbottenmuskulaturen vilket gör att du lättare känner av och kan knipa åt när du känner att det är på väg!

Du för in en eller flera kulor i vaginan och övar på att känna knipet omkring dem. Använd dina knipkulor varje dag under ett par veckor så kommer du märka en markant förändring! Använd kulorna när du diskar, kollar på film, som förspel till samlaget, när och hur du vill, men använd dem! Du gör dig själv en tjänst... 

- För alla Kvinnor, unga som gamla, börja Nu!

 

Knipkulor berikar ditt sexliv!

En vältränad och stram bäckenbottenmuskulatur ger oss också kraftigare orgasmer. Det är en fördel att kunna knipa aktivt under samlag och på så sätt stimulera både sig själv och sin partner. Visst kan man göra knipövningar även utan hjälpmedel men kulorna gör träningen lättare.

Här nedan kan du läsa några bra övningar som du kan göra med dina knipkulor!

Två tips om hur du kan träna med dina knipkulor!

Här följer ett par bra träningstips med dina knipkulor. Du kan själv avgöra vilken träningsmetod du vill använda. Ett gott råd är att alltid använda glidmedel på första kulan. Det underlättar införandet och minskar friktionen mot slemhinnorna.

Träningstips med knipkulor #1

Klicka på lite glidmedel på kulorna och för in dem och börja krama kulorna med bäckenbottenmusklerna i ca 5 sekunder och slappna av i ca 5 sekunder, upprepa denna övning i ca 10 - 15 minuter dagligen i ungefär två månader för bästa resultat. Därefter behöver man inte göra övningen lika ofta, utan hålla musklerna i trim genom att knipa ett par gånger i veckan. Tänk på att för intensivt knipande i början kan ge kraftig träningsvärk. Så bäst är att smygstarta sin träning något i början.

Träningstips med knipkulor #2

En del tycker bättre om att gå med knipkulorna i utan att aktivt knipa om dem och det fungerar lika bra – fast det tar längre tid. De rörliga vikterna i kulorna studsar mot slidväggen och det uppstår en elektrisk impuls som drar samman musklerna automatiskt. Vill man hellre göra på detta sätt, behöver man ha kulorna i upp till en halvtimme varje gång. Men var försiktig även här, med tanke på träningsvärk.

Lycka till med ditt nya träningsredskap!

 

Här hittar du vårat utbud av knipkulor

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information