• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Just nu FRI FRAKT på ALLT! (t.o.m torsdag)

Stäng
Visa erbjudande
Att välja sexleksak
Att välja sin första sexleksak är inte alltid så lätt!

Hur väljer jag min första sexleksak?

Detta är en fråga som kan få vem som helst att bli lite röd om kinderna. Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa dig få ett svar på denna viktiga, intima och framförallt spännande fråga.

Att köpa sexleksaker ger dig alltid en liten kick, speciellt om det är första gången som du shoppar hos oss. Bara tanken att du snart ska köpa din första sexleksak, samt tanken på hur du ska använda den, kan snabbt få igång fantasin. Hur väljer du din första sexleksak då? Svaret är egentligen inte så komplicerat.

Istället för att tänka på de olika sexleksakerna du har att välja mellan, fråga dig själv vad du tycker känns skönt. Om du inte vet vad du tycker känns skönt så kommer det att bli extra roligt för dig att ta reda på det. Dagens sexleksaker kommer i många former. Du kan använda den på dig själv, på din partner eller under själva samlaget. Att använda en sexleksak behöver inte alltid vara en sexuell aktivitet, trots namnet. Det kan även handla om att slappna av och koppla bort från vardagen.

Vilka sexleksaker finns det att välja mellan?

Vi har samlat många olika sexleksaker för både killar och tjejer. Om du är tjej och vill kunna använda din sexleksak själv under privata stunder så kan du kika på våra produkter i kategorin "mest för henne". Om du är kille och söker njutning finns det många bra sexleksaker i kategorin "mest för honom". Vill du kunna använda något tillsammans med din partner så är kategorin "parleksaker" perfekt för er. Kolla gärna igenom vårt utbud tillsammans, ni kommer säkert att hitta något ni skulle vilja prova.

Många kvinnor väljer vibratorn som sin första sexleksak. Den stimulerar klitoris och är dessutom oftast tyst, diskret och kraftfull. Med vibratorn kan du få orgasmer du endast vågat drömma om. Dildon är en annan populär sexleksak som är perfekt för vaginal njutning. Dessa finns det många variationer på, både när det kommer till storlekarna men även när det kommer till funktioner och former. En dildo kan exempelvis ha vibration, roterande topp eller en G-punktsböjning.

För killar finns det naturligtvis också ett stort sortiment, från Fleshlights till sexdockor och mycket mer. Kolla gärna igenom vårt sortiment och hitta något som känns spännande och kul. Ett tips är att kolla på vår "bäst i test" kategori. Där hittar du alla produkter som har fått bra betyg i olika tester.

Vi sänder diskreta paket

När du väl har valt ut den sexleksak du vill ha och är på väg att beställa den så är det många som tvekar precis vid kassan. Oftast så handlar det om att det känns lite genant, speciellt om andra får reda på vad du har köpt genom paketet. Vi kan direkt svara att alla paketen du får från oss är diskreta. Det finns inget som avslöjar vad din beställning innehåller eller vart den kommer ifrån. Det finns inga avslöjande detaljer, inte ens när det kommer till avsändarens namn.

Nu när du kan vara säker på att paketen levereras diskret kan du välja ut en sexleksak som du är nyfiken på att testa. Med allt från kraftfulla vibratorer och avancerade dildos till penisringar och mycket mer, kan du garanterat hitta något som verkar spännande och njutningsfullt.

Lycka till med valet av din första sexleksak!

Väl mött på Intima.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information