Womanizer

Womanizer 2GO Green/Magenta

Finns i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

1 199 kr 1 599 kr
Färg
Lila
Varumärke
Womanizer
Material
Silikon, ABS
Diameter
3,5 cm
Batterityp
Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier
Ja, inbyggt uppladdningsbart

"Guds gåva till alla kvinnor"; är en fras vi fått höra så ofta av de som testat Womanizer och vi kan inte annat än hålla med! Vem tackar nej till multipla orgasmer?

Nu kommer nästa glädjande besked Womanizer 2go, en helt ny version av den omåttligt populära leksaken. Den är mindre, smidigare och designad som ett läppstift!

Womanizer 2go har den geniala looken av ett läppstift i aningens större format men är ändå mer kompakt än de tidigare Womanizers. Så smidig att ha i vilken väska som helst eller varför inte framme i badrumsskåpet? - Ingen kommer att ana dess funktion på grund av dess smarta utförande. Under locket finns det rosa stifthuvudet som stimulerar klitoris med dess sköna sugande impulser som du själv kan ställa om i 6 olika kraftfulla lägen.

Funktionen ger ett vakuum-liknande sug som inte gör klitoris utmattad av hård friktion utan kastar dig över kanten av extas gång på gång om och om igen... Womanizer ger dig en helt ny typ av orgasm!
Den lyser även i mörkret så att du lättare kan tillfredsställa dig själv, smidigt och diskret med en tystgående motor som inte låter högre än en viskning. Nya Womanizer 2go är 100 % vattentät så du kan njuta av den även i badet och den är dessutom uppladdningsbar, 2 timmars laddning ger ca 2 timmars lek. 2 stycken munstycken medföljer, samt laddkabel och instruktionsbok på 11 olika språk.

Womanizer 2go har ett överhettningsskydd och den stängs automatiskt av efter 30 minuter. När den är kall igen kan den användas igen för 30 minuter.

Längd: 13 cm
Diameter: 3,5 cm
Batterier: Uppladdningsbar, USB-kabel medföljer

Mer info
Färg Lila
Varumärke Womanizer
Material Silikon, ABS
100% Vattentät Yes
Diameter 3,5 cm
Batteridriven No
Batterityp Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier Ja, inbyggt uppladdningsbart
Write Your Own Review
Du recenserar:Womanizer 2GO Green/Magenta
Betyg