Sensuva

ON - Arousal Oil for Her - Original

Finns i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

219 kr
Varumärke
Sensuva
Mängd
5 ml

Gratis ögonbindel från Fifty Shades Freed på köpet när du beställer andra varor för 300 kr. OBS - Läs mer här hur du erhåller din rabatt...

Äntligen, en naturlig olja som verkligen fungerar!

On är en ny revolutionerande produkt för kvinnans lust och förmåga att få orgasm. Oljan innehåller varken L-arginin, mentol, pepparmint eller mint av något slag. Oljan innehåller endast en välbalanserad blandning av unika eteriska oljor som skapar en förvånansvärt kraftfull känsla. Effekten blir en varm, pirrande och elektrifierande känsla med bara 1-2 droppar mot klitoris och känslan håller sig kvar i upp till en timme! (Ett enkelt sätt att förklara denna känsla är att sätta en 9 volts-batteri mot tungspetsen)

. On använder en patentskyddad blandning av eteriska oljor för att skapa en säker, naturlig upphetsande effekt som är svår att uppnå på annat sätt.

. On innehåller inga starka konserveringsmedel, prabener, parfymer eller artificiella smakämnen.

. Enkel att tillämpa 1-2 droppar på fingret eller direkt på klitoris, och massera försiktigt på och runt klitoris. (undvik kontakt med urinröret)

. Inom en till två minuter, bör du börja känna en värmande känsla, följt av en nästan elektromekaniskt surrande stimulans. Du kommer känna mer upphetsning och ökad känslighet som leder till intensivare orgasmer och en behaglig sexuell tillfredsställelse.

On är en perfekt produkt för kvinnor som söker mer spänning i sitt kärleksliv eller som behöver lite extra hjälp med känslor av naturlig sexuell lust och upphetsning.

ON kan användas överallt - med en partner eller utan. Den används ofta i sovrummet, men en del kvinnor tycker att det är mer tillfredställande att ha en liten diskret flaska i skrivbordslådan på jobbet eller i sin handväska för att använda den var som helst, när som helst. Styrelsemötet? Inga problem! För mycket trafik? Inga problem! I biosalongen? Ja, precis var som helst, du väljer helt och hållet själv. Gäller bara att våga och du har absolut inget att förlora!

Flaskan innehåller 5 ml ON, vilket räcker till ca 50 appliceringar.

Innehåll: Patentskyddad blandning av eteriska oljor, sötmandelolja, Cinnamomum Cassia, naturliga tokoferoler (vitamin E), kiseldioxid, rosmarin olja extrakt och naturliga kryddor.

Mängd: 5 ml
Innehåller inga konstgjorda färgämnen, parfymer eller starka konserveringsmedel.
Tillverkad i USA

Mer info
Varumärke Sensuva
Mängd 5 ml
100% Vattentät No
Batteridriven No
Write Your Own Review
Du recenserar:ON - Arousal Oil for Her - Original
Betyg