We-Vibe

Nova by We-Vibe

Slut i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

Gratis ögonbindel från Fifty Shades Freed på köpet när du beställer andra varor för 300 kr. OBS - Läs mer här hur du erhåller din rabatt...

Nova från We-Vibe i en perfekt kombination av stimulering av både g-punkten och klitoris. Massagestaven är tillverkad av kroppssäker silikon av högsta kvalitét och sammetslen yta för mjuk känsla mot huden och kvinnans slemhinnor.

I och med den perfekta designen på klitorisstimulatorn så har denna, tack vare den flexibla klitorisvibratorn, alltid kontakt med klitoris även när du för massagestaven in och ut. Med sina 10 starka vibrationslägen stimulerar Nova både din g-punkt och klitoris på samma gång på ett fulländat sätt. Hastigheterna och vibrationsprogrammen ändrar du enkelt med knapparna på staven. Älskar du starka vibrationer med stor variation så passar denna massagestav dig perfekt då du, kostnadsfritt, kan ladda ner en speciell App till din mobiltelefon och göra egna program via blåtand. I och med den smarta appen så kan du involvera din partner på ett helt nytt och roligt sätt under dina onanistunder.

Massagestaven är helt vattentät och kan till och med tas med ner i badkaret, tack vare den fiffiga magnetladdaren som du lätt klickar på utanpå staven. Att ladda nova tar ca 90 minuter och då får du upp till 2 timmars lek på det.

Nova från We-Vibe har en total längd på 21,5 cm varav 9 cm kan föras in. Med Nova medföljer magnetladdare och en smart förvaringspåse, men inte mobiltelefonen på bild.

Nova är en perfekt sexleksak för dig som:
- Vill ha kraftiga vibrationer
- Som inte vill krångla med att byta batterier
- Som vill kunna bada med din leksak
- Som älskar stimulation av g-punkt och klitoris samtidigt
- Som vill kunna göra dina egna vibrationsmönster

Material: Silikon
Längd: 21,5 cm
Penetrerande längd: 9 cm
Batterier: Uppladdningsbara, via medföljande magnetladdare

Mer info
Färg Röd
Varumärke We-Vibe
Material Silikon
100% Vattentät No
Batteridriven Yes
Batterityp Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier Ja, inbyggt uppladdningsbart
Write Your Own Review
Du recenserar:Nova by We-Vibe
Betyg