Fun Factory

Miss Bi Black Line

Slut i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

Miss Bi Black Line är en produkt i Fun Factorys riktigt tuffa serie "Black Line", där produkten går i helt svart med läcker högblank svart bas där knapparna sitter.

Miss Bi Black Line från Fun Factory är i 100 % medicinskt rent silikon som ger en silkeslen yta mot dina intimaste delar. Den styrs med två motorer, en klitoris stimulator och en i staven, som kombinerar klitoris stimulering med att väcka din g-punkt med sin böjda topp med sina härligt kraftfulla vibrationer.

Miss Bi Black Line har en belysningsfunktion "Magic Touch" som gör den till en riktigt snygg design och även väldigt användbar i mörkret. Den har en ergonomisk knappkontroll som gör den lätt att hålla i samt enkel att ställa vibrationerna som passar dig för tillfället med ett svagt surr eller passionerade pulseringar. Miss Bi har en belysningsfunktion "Magic Touch" som gör den till en riktigt snygg design och även väldigt användbar i mörkret.

Massagestaven har ett knapplås som smidigt stängs av genom att hålla in Fun Factory-knappen ihop med plusknappen tills en vibration känns i staven, sätt igång knapplåset igen genom att hålla in Fun Factory-knappen ihop med minusknappen tills en vibration känns i staven.

Miss Bi är en stav med design och är enkel att använda, där den får med dig på upptäckter du inte visste fanns. Staven är en bra stav att börja utforska sin kropp med då den ger dig otroligt härlig stimulans även vid mynningen med den lätt upphöjda delen på staven.

Den är 100 % vattentät så den kan njutas av såväl i duschen som i badet. Miss Bi är uppladdningsbar och laddas enkelt med magnetladdare som medföljer i förpackningen.

Material: 100 % silikon
Batteri: Uppladdningsbar, USB-magnetladdare medföljer
Total längd: 17 cm
Penetrerande längd: 10,7 cm
Minsta diameter: 2,7 cm
Största diameter: 4 cm
Färg: Svart med högblank svart knappsats

Mer info
Färg Svart
Varumärke Fun Factory
Material Silikon
100% Vattentät Yes
Diameter 2,7 - 4 cm
Batteridriven Yes
Batterityp Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier Ja, inbyggt uppladdningsbart
Write Your Own Review
Du recenserar:Miss Bi Black Line
Betyg