Fun Factory

Minivibe Amorino Petrol

Finns i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

489 kr 699 kr
Färg
Turkos
Varumärke
Fun Factory
Material
Silikon
Diameter
2 - 3,2 cm
Batterityp
Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier
Ja, inbyggt uppladdningsbart

En helt underbar rabbit stav i silkeslen 100 % medicinskt silikon från Fun Factory. Amorino är en spännande stav i nytänkande där passionerade stunder utstrålar himmelsk stimulans med sina mjukt rundade ändar och sin upphöjda klitorisstimulator, med sitt mjukt spända silikonband som sänder dig vibrationer med kärlek. Det neongula bandet behålls på plats och används som en lay-on vibrator som stimulerar externt genom att dess kraftfulla vibrationer förs från motorn via bandet och effekten från vibrationerna förstärks. Genom att behålla bandet på stimuleras din klitoris ihop med blygdläpparna och även alla känsliga punkter runt om vävs in i en spännande resa mot orgasmens mål.

När Amorino ska användas för penetrering ska bandet tas bort, och naturligtvis har den ett nytt mål i sikte mot din sköna g-punkt som stimuleras härligt med den lätt böjda toppen samtidigt som klitoris får stimulans. Det går även att använda Amorino för njutning där bak mot mannens prostata, där stimulans mot perenium upplevs.

Staven har 6 olika kraftfulla tystgående hastigheter med 6 olika vibrationsmönster och kan användas i vatten då den är helt vattentät! Staven har ett knapplås som smidigt stängs av genom att hålla in Fun Factory-knappen ihop med plusknappen tills en vibration känns i staven, sätt igång knapplåset igen genom att hålla in Fun Factory-knappen ihop med minusknappen tills en vibration känns i staven. Detta gör Amorino smidig att packa med på en resa!

Amorino har ett inbyggt batteri som du enkelt laddar med en magnetladdare, medföljer i förpackningen. Den har en belysningsfunktion "Magic Touch" som gör den till en riktigt snygg design och även användbar i mörkret.

Material: 100 % medicinskt silikon
Batteri: USB, magnetladdare medföljer
Total längd: 18 cm
Penetrerande längd: 7 cm
Minsta diameter: 2 cm
Största diameter: 3,2 cm
Egenskaper: 100 % vattentät

Mer info
Färg Turkos
Varumärke Fun Factory
Material Silikon
100% Vattentät Yes
Diameter 2 - 3,2 cm
Batteridriven Yes
Batterityp Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier Ja, inbyggt uppladdningsbart
Write Your Own Review
Du recenserar:Minivibe Amorino Petrol
Betyg