• Välkommen med din fråga 011 - 10 28 40

Smygpremiären av Fifty Shades Darker

I går hade filmen Fifty Shades Darker smygpremiär på SF-Bio i Norrköping. Självklart ville ju vi på Intima delta på något sätt i det då Intima saluför de läckra leksakerna ur filmen. Med ett gott samarbete med företaget Lovehoney i England kunde vi bistå SF-Bio i Norrköping med goodiebags och sköna vinster. Lovehoney är det företag som tillverkar alla sexleksaker från Fifty Shades of Grey-triologin och då självklart med författarinnan E.L James godkännande.

När besökarna stod i kön som ringlade sig genom Filmstaden dukades det upp med massor av goodiebags till var och en av de förväntansfulla biobesökarna. När alla besökare hittat sin plats i den fullsatta salong 3, som är den största salongen i Norrköping, så lottades det ut en fin goodiebag med exklusiva varor från Intima till ett värde av över 1000 kronor. Vi fick ingen chans att prata med vinnaren, men hon var till synes där med sin pojkvän, vi hoppas och tror att de blev nöjda med sin vinst.

Tröstpris till alla biobesökarna

Efter det lyckliga paret vunnit sin påse med sköna prylar från Intima så meddelade biografpersonalen att alla i salongen får ett tröstpris och då i form av 20 % rabatt på allt hos Intima på Drottninggatan 36 under hela februari månad. För att erhålla sin rabatt så behöver man bara visa upp sin biobiljett från filmen Fifty Shades Darker när de handlar hos Intima.

Väl mött på Intima.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information