• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40

Puma Swede på besök hos Intima i Norrköping 

 

Celebert besök av Puma Swede från Hollywood

Helgen 23-24 oktober 2015 hade vi 3-års jubileum för Intimas butik på Drot

tninggatan 36 i Norrköping. Butiken har funnits sedan 2004 men i och med flytten till Drottninggatan 36 i Norrköping så bytte vi koncept och ändrade namn från Kondomeri Intima till Intima.

Under detta jubileum fick Intima celebert besök av Puma Swede, Sveriges största porrstjärna och författarinna. Puma Swede var på plats hos Intima under fredagen för att signera sin bok ”Mitt liv som porrstjärna” och prata om sina nya sexleksaker från ”Puma Swede Collection”.

Butiken full av glada fans

När Puma Swede kom till Intima så var både Norrköpings Tidningar och NT24, som är Norrköpings Tidningars lokala tv-kanal, på plats för intervjuer. När klockan slog 15:00 så fylldes butiken av glada fans som ville få sin bok signerad och många passade även på att ta en selfie med stjärnan.

Sexleksaker från Puma Swede Collection

Stjärnan besökte Intima i Norrköping för att bland annat visa upp sin nya kollektion med sexleksaker som hon ligger bakom. Dessa vuxenleksaker är väl valda produkter som tillfredsställer den mest kräsna tjejens sexuella behov. I produktserien finner ni i dagsläget en wand, en rabbitstav och bland annat en klitorisvibrator. Alla produkter är av högsta kvalité och tillverkade av mjukt och skönt silikonmaterial.

Puma Swede och vi på Intima tackar alla kunder och fans för ett fantastiskt jubileum i Norrköping.

Väl mött på Intima.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information