Fleshlight

Fleshlight Girls Nicole Aniston

Finns i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

749 kr
Färg
Naturfärgad
Varumärke
Fleshlight
Diameter
6 - 10,5 cm

En helt ny Fleshlightmodell, utanpå en kopia av porrstjärnan Nicole Anistos mus och på insidan en helt nu tajtare textur med flera sköna kammare med både rippor och knottror som kommer ta dig till sjunde himlen.

Nicole Aniston är en tjej från Kalifornien som utstrålar sex appeal. Född i soliga San Diego och har sedan barnsben stort intresse när det gäller hästar och ridning, då familjen jobbar med avelshästar. Nicole gick ut High School vid 16 års ålder och hoppade snabbt in i arbetslivet och då med kundservice i familjeföretaget. Men efter en tid så tröttnade denna heta blondin på att jobba vanliga 9-5-jobb och valde en annan väg som skulle vara betydligt mer lukrativ och spännande. Nu några år senare är hon en stor stjärna inom porrvärden och älskar att visa upp sig framför kameran.

Öka känslan ytterligare och använd det vattenbaserade glidmedlet Liquid Silk . Ett riktigt bra glidmedel som fungerar utmärkt till denna typ av sexleksaker, som så väl vanligt sex. Silikonbaserat glidmedel ska inte användas, då det kan förstöra materialet!

Material: Real Feel Super Skin®
Djup: 24 cm
Diameter: 6 - 10,5 cm
Färg: Hudfärgad
Doft: Lätt doft av vanilj
Textur: Fit Texture

Mer info
Färg Naturfärgad
Varumärke Fleshlight
100% Vattentät No
Diameter 6 - 10,5 cm
Batteridriven No
Write Your Own Review
Du recenserar:Fleshlight Girls Nicole Aniston
Betyg