• Välkommen med din fråga   011 - 10 28 40
Stäng
Visa erbjudande

Sound Sex - Penetration av urinröret

Penetration av urinröret är den bästa och enda positivt beprövade formen av penetration när det kommer till det manliga könet. Utkomsten brukar ofta bli en expolotionsartad orgasm. Urinröret är den känsligaste delen av penisen. Därför är det viktigt för oss på Intima att ha ett brett utbud av den typen av produkter. Allt är inte för alla men det finns definitivt något för alla. 

Just för att urinröret har en direktlina till prostatakörteln blir orgasmerna mer intensiva och tillfredställande. Den största frågan är väl egentligen vilken penisplugg just du ska använda?

Kanske har du hört om soundsex eller penispluggar? Båda har en penetrationslängd som löper minst halvvägs genom urinröret och stimulerar prostatan. Men om du är mer intresserad av något som gör att du håller längre utan att få en för tidig utlösning, ska du kika på det som kallas sperm stoppers. 

Sperm stoppers är kortare än penispluggar och stavar. Utbudet av sperm stoppers är varierat och finns i flera modeller. En del har tunnel eller är prydda med hål, för piss play. Dessa går inte lika djupt in i urinröret utan stannar precis vid urinrörets öppning. Precis som namnet antyder är sperm stoppers till för att fördröja ejakuleringen men många upplever att retningen på urinröret kan vara otroligt skön.

Alla delateringsstavar vi har är tillverkade i 100% rostfritt stål eller i medicinsk silikon. De är lätta att underhålla rent hygienmässigt. Vi kan inte trycka nog på vikten av att rengöra dina produkter ordentligt. Speciellt när det kommer till leksaker som ska föras in i urinröret, då det är den känsligaste delen av könsorganet. Ingen vill ha infektioner eller rispor där. Därför vill vi slå ett slag för att koka produkten innan första användning, gärna emellan också, för att döda eventuella bakterier.

Nu när du har ett hum om vad det är, är det ju ingen idé att dra ut på det. Köp en nu och gör det till en bra dag!

Läs mer
Populära produkter i kategorin
26 Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Favoriter
Produkter

Handla

Information