Fun Factory

Bi Stronic Fusion Violet

In stock

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

1 119 kr
Färg
Lila
Brand
Fun Factory
Material
Silikon
Diameter
3-3,8 cm
Batterityp
Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier
Ja, inbyggt uppladdningsbart

Bi Stronic Fushion är en pulsator från Fun Factory i 100 % silkeslen silikon som är fantastisk skön mot dina intimaste delar. Allt du vill ha i en leksak har Bi Stronic Fushion med sin unika Stronic teknik som imiterar äkta rörelse, utan vibrationer, till en otroligt härlig upplevelse. Samtidigt som du får en stimulans mot klitoris med den lite bredare vibratorn i en rörelse, tillsammans med penetrationen får du uppleva en känsla du vill få om igen. Denna pulsator är inte bara en oerhört spännande leksak för solo sex, utan också den perfekta leksaken för par. Används för vaginal stimulans, men kan även användas för en fantastisk känsla där bak.

Pulsatorn har en enorm kraftfullhet i sina 4 olika rytmer och 6 olika intensiteter, med en tystgående motor. Den har en belysningsfunktion "Magic Touch" som gör den till en riktigt snygg design och även väldigt användbar i mörkret.

Staven har ett knapplås som smidigt stängs av genom att hålla in Fun Factory knappen ihop med plusknappen tills båda knapparna blinkar samman i staven, sätt igång knapplåset igen genom att hålla in Fun Factory knappen ihop med minusknappen tills båda knapparna blinkar samman i staven.
Staven har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som du enkelt laddar med en USB-magnetladdare, medföljer i förpackningen. Den är 100 % vattentät och kan användas i dusch som såväl bad för en skön stund av njutning, tystgående!

Material: 100 % silikon
Batteri: Uppladdningsbar, USB-magnetladdare medföljer
Total längd: 21,5 cm
Penetrerande längd: 11 cm
Minsta diameter: 3 cm
Största diameter: 3,8 cm

Mer info
Färg Lila
Brand Fun Factory
Material Silikon
100% Vattentät Yes
Diameter 3-3,8 cm
Batteridriven Yes
Batterityp Uppladdningsbart, inbyggt
Ingår batterier Ja, inbyggt uppladdningsbart
Write Your Own Review
Du recenserar:Bi Stronic Fusion Violet
Betyg