Diogol

Anni by Diogol buttplug Magnet Silver 25 mm

Finns i lager

Leveranstid: 1-3 dagar

Utleverans senast nästkommande vardag

Beställ här, hämta i butik

Möjlighet att beställa Online och hämta dina varor i butik i Norrköping

Diskreta & snabba leveranser

L. Johansson som avsändare.

Fraktfritt över 800 kr

499 kr
Färg
Silver
Varumärke
Diogol
Material
Metall
Diameter
2,5 cm

Gratis ögonbindel från Fifty Shades Freed på köpet när du beställer andra varor för 300 kr. OBS - Läs mer här hur du erhåller din rabatt...

Lyxigt analsmycke till lika analplugg från Diogol, ett franskt lyxmärke direkt från Paris fina gator. Diogols designers skapar sexleksaker av hög kvalitet med design och material långt över det normala.

Denna lilla analplugg med snygg Swarovski-kristall i botten kan bäras som ett smycke vid de speciella tillställningarna, men självklart även användas som en läcker sexleksak under själva akten. Kristallen i botten är ditsatt med magnet och går att byta ut till en läcker turkos sten som medföljer, så du kan välja kristallfärgad eller turkos.

Analpluggens ringa storlek på 25 mm i diameter gör den perfekt att använda även för dig som är nybörjare. Pluggen är tillverkad av aluminium och har en riktigt snygg finish som lätt glider in där den ska med lite glidmedel. Tack vare den släta ytan på pluggen så är den väldigt enkel att tvätta av med tvål, vatten och lite bakteriedödande spray för sexleksaker.

Material: Aluminium och Swarovskikristall
Total längd: 60 mm
Penetrerande längd: 50 mm
Diameter: 25 mm

Mer info
Färg Silver
Varumärke Diogol
Material Metall
100% Vattentät No
Diameter 2,5 cm
Batteridriven No
Write Your Own Review
Du recenserar:Anni by Diogol buttplug Magnet Silver 25 mm
Betyg