Prisintervall
99 kr799 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Fleshlight - sexleksaker för män

Fleshlight Girls Sexleksaker för män

Fleshlight - världens mest sålda sexleksak för män

Flera miljoner sålda exemplar och lika många tillfredställda män har provat Fleshlight. Den unika och realistiska känslan som ges beror på det patenterade högkvalitativa materialet Real Feel Super Skin® som denna sexleksak är tillverkad av. De senare åren har Fleshlight tillverkats med flera olika texturer på insidan, så du kan hitta just din favorit!


Fleshlight tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel och kvällen är gjord!

Fleshlight Girls

Fleshlight Girls är en populär produktserie från där man låtit gjuta av musarna på kända porrstjärnor. På insidan hittar du som vanligt den naturtrogna och sköna materialet Real Feel Super Skin® med olika texturer. Ta chansen och skaffa dig en egen porrstjärna hem till byrålådan, ja varje fall en kroppsdel av henne!

Fleshlight GO

Fleshlight GO är en ny variant av denna populära leksak för män. Fleshlight GO är en mindre kompaktare och något trängre lösmus än sina föregångare. Lättare att ha med sig på t.ex resan, lättare att hålla i när du använder den och precis lika enkel att sköta om och rengöra. Fleshlight GO finns med två olika texturer, Fleshlight GO ICE Torque och Fleshlight GO Surge. Valet är helt Ditt!