Välkommen till Intima - Sexbutik i Norrköping!

Intima - Norrköpings skönaste sexbutik!

Intima öppnade sin första sexbutik i Norrköping i april 2004. Efter 8 år så blev butiken för liten och vi flyttade till Drottninggatan 36 i oktober 2012. Här finner du det mesta du kan önska dig inom sexleksaker, glidmedel, massageoljor, sexiga underkläder och mycket mer!


Köp dina sexleksaker diskret och smidigt!

Har du frågor eller funderingar är det bara att fråga vår kunniga personal, som dessutom har tystnadsplikt.


Mitt i centrala Norrköping hittar du vår sexbutik!

Intima hittar du på Drottninggatan 36 i höjd med Stadstornet i centrala Norrköping. Kommer du med bil så sikta på hörnet Drottninggatan/Skolgatan, där hittar du även parkeringsplatser.


Alla varor i nätbutiken finns att tillgå från vår butik i Norrköping!

Butiken är full med spännande sexleksaker och alla varor som finns i vår nätbutik finns även att tillgå från butiken då vi har vårt nätlager i anslutning till butiksytan. Så har du hittat något spännande i Intimas sexbutik på nätet och vill köpa produkten i butiken istället så är det inga problem alls.


Våra öppettider är:
Måndag – Fredag: 11:00 – 18:00
Lördagar: 11:00 – 15:00

Tfn: 011-102840

Varmt välkommen!

Intima - Norrköpings skönaste butikSexbutiken Intima i NorrköpingFina blommor på premiären!Katerina Janouch var på plats och signera sin bok Nya Orgasmboken på 1-årsdagen!Katerina Janouch hos Intima!Utanför Intima när dörrarna öppnades till nya butiken på Drottninggatan 36 i Norrköping!Fin skylt som pryder fasaden ovanför skyltfönstret!Fin skyltning i fönstret inför premiären!Fin skyltning i fönstret inför premiären!Sexleksaker från Fifthy Shades of Grey hos Intima