Intima söker ny medarbetare

Medarbetare sökes


Intima, belägen mitt i centrala Norrköping på Drottninggatan 36, säljer sexartiklar och sensuella underkläder i butik och internet. Vi söker nu en ny medarbetare som både kommer innefatta butiksarbete, lager och kontor. Sysselsättningsgraden på tjänsten är inledningsvis 50% men kommer att blir mer än det under sommarperioden.

Arbetsuppgifter


Dina sysslor kommer först och främst vara sådant som berör vår nätbutik som t.ex. packa beställningar, ta emot och göra inleveranser, skriva produkttexter, texter till hemsida och sociala medier etc. Tjänsten innefattar även jobb i butik, men huvudfokus är sådant som sker bakom kulisserna, med undantag under semestertider.

Meriter och erfarenheter


Vi ser gärna att du som söker är:
- en kvinna, då du ska inför andra människor ge rådgivning i intima frågor.
- driftig och ansvarsfull
- glad, trevlig, positiv och har sinne för humor
- öppensinnad och fördomsfri
- flexibel, då du ibland behöver hoppa in med kort varsel
- har stor datorvana
- duktig på det svenska språket och kan formulera dig väl i text

Meriterande är att:
- ha tidigare erfarenheter i att arbeta i butik
- ha erfarenhet av att arbeta i Photoshop
- ha erfarenhet av e-handel

Kontakt och ansökan


Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar på telefonnummer 011-102840 eller per mail på info@intima.se.

Känner du att just du passar in i personen vi efterfrågar här ovan och är perfekt lämpat som vår nya medarbetare så vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din personliga ansökan med bifogat foto till info@intima.se eller med post till Intima, Drottninggatan 36, 602 24 Norrköping.

Välkommen med din ansökan!

Intima söker personal